Tips & Tricks: Gaica pentru curea

Gaica pentru curea pe care o găsiți deasupra șlițului pantalonilor, are un rol pe cât de simplu pe atât de util: ea ține fixă cureaua.

Cuiul curelei se trece prin această gaică pentru curea, astfel catarama este ținută într-o poziție fixă, spre deosebire de situațiile în care aceasta gaică nu este prezentă iar cureaua poate să se miște liber.

 

Specialiștii BMan îți arată cum poți fixa cuiul curelei prin gaică și cum ea ajută la limitarea mișcării sus-jos sau stânga-dreapta. Video-ul de mai jos ilustrează rolul practic al găicii:

Ajustarea curelei la pantaloni

Alegerea dimensiunii potrivite a pantalonului este importantă pentru a oferi o imagine armonioasă. Indiferent de stilul ales, office sau casual, pantalonul trebuie să stea bine în talie. Un pantalon prea strâns din curea este nu numai inconfortabil dar și inestetic.

Cureaua aleasă poate completa stilul, în cazul în care are culoare asemanatoare cu pantofii, dar are și rolul practic de a ajusta micile diferențe de mărime care pot apărea după achiziționarea unei noi perechi de pantaloni.

Pantalonii casual pot fi purtați și fără curea, însă numai în cazul în care nu sunt prevăzuți cu ochiurile pentru curea și numai dacă mărimea lor este exact cea potrivită.

Curelele sunt unele din cele mai populare accesorii și poți găsi o gamă largă pe site-ul nostru.

 

Lasă-ne un comentariu mai jos și dacă ți se pare folositor, distribuie acest articol sa-l vadă și prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.