10 articole vestimentare cu care poti construi o garderoba

10 articole vestimentare cu care poti construi o garderoba

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Contrar opiniei publice nu ai nevoie de 100 de tricouri, camasi sau perechi de pantaloni pentru a putea fi considerat un barbat cu stil. Poate parea greu de crezut, dar aceasta magie poate fi obtinuta si doar cu 10 piese vestimentare, daca sunt alese in mod corect. Esti curios sa afli cum poti obtine mai mult cu mai putin? Atunci ramai alaturi de BMan si vezi care sunt cele 10 articole vestimentare cu care poti construi o garderoba.

Blugi light wash

Vorbim aici despre acei blugi clasici, albastru prespalat, pe care i-ai avut sau inca ii detii. Suntem de parere ca acesti blugi ar trebui sa devina mai populari decat fratii lor de culoare neagra, deoarece sunt versatili si pot fi purtati in nenumarate combinatii, fie cu un tricou, simplu, unul cu imprimeu, o camasa alba, una cu dungi sau una cu flori, stil Hawaii.

Pantaloni eleganti

Nu vorbim aici despre un intreg costum, ci despre o pereche de pantaloni, fie ei la dunga sau nu, realizati dintr-o stofa de calitate, care sa se aseze impecabil pe tine si care sa poata fi purtati cu usurinta la o ocazie formala. Norocul face ca acesti pantaloni sa poata fi purtati impreuna cu tricouri, helanci, camasi sau pulovere, deci poti obtine o sumedenie de tinute pornind de la ei.

Pantaloni chino

Poate nu vei fi incantat de aceasta propunere, dar pantalonii chino sunt un must have pentru orice barbat bine imbracat. Noi recomandam culoarea clasica, bej, dar poti opta si pentru o pereche kaki sau bleumarin.

Tricou basic

Fie alb sau negru, un tricou basic te va scoate din multe incurcaturi atunci cand imaginatia nu te ajuta sa iti compui o tinuta dis de dimineata. Tricourile pot fi purtate atat cu chino, cat si cu jeans sau pantaloni office si ofera oricarei combinatii acel aer cool, degajat, dar studiat.

Camasa alba

Nu poti trece prin viata fara cel putin o camasa alba, care, precum tricourile, sa poata fi purtata alaturi de jeans, chino sau pantaloni eleganti. Adauga o cravata si o pereche de pantofi cu siret si esti gata sa cuceresti lumea.

Pulover crew neck

Pentru ca ne-am gandit si la vremea mai putin calda, un pulover cu guler crew neck este un must have in garderoba ta. Opteaza pentru o culoare basic, precum negru, bej, bleu sau bleumarin si ai deja asigurate o gramada de tinute noi.

Jacheta

Poti alege o jacheta cu fermoar sau una tip camasa, care sa poata fi purtata usor peste o camasa, un tricou sau chiar un pulover, atunci cand vremea este mai racoroasa. Din nou, recomandam culori de baza, care nu se demodeaza niciodata si care pot fi purtate in sute de combinatii.

Pantofi albi

O pereche de pantofi sport albi, din piele naturala, sunt raspunsul la toate intrebarile tale. Pantofii albi merg de minune cu toate articolele vestimentare mai sus mentionate.

Pantofi eleganti

Oxford sau Derby iti spune ceva? Iubim pantofii eleganti si suntem de parere ca trebuie sa ai in garderoba cel putin o pereche, pe care sa o porti atunci cand vrei sa oferi un aer elegant aproape oricarei tinute.

 

Vrei sa iti reinnoiesti garderoba? Atunci arunca o privire la noile articole vestimentare de pe site si alege-ti preferatele!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE