RETURNARE PRODUSE

In cazul in care marimea produsului comandat nu este corespunzatoare sau nu este conform asteptarilor tale, poti returna produsul gratuit. Iata pasii modalitatile prin care poti returna produsul: 

 1. Schimbarea produsului cu un alt produs din aceeasi categorie fara a fi nevoie de ajustari. 

  Daca produsul comandat nu este pe marimea ta si doresti schimbarea acestuia cu o marime mai mare sau mai mica, trebuie sa ne contactezi telefonic la numarul 0720557799, iar unul din consilierii Bman va trimite un curier la adresa ta pentru ridicarea coletului si vei primi in schimb marimea solicitata. Acest serviciu este gratuit, costul transportului fiind suportat de catre noi.

 2. Schimbarea produsului cu un produs din alta categorie, cu pret diferit

  In cazul in care doresti schimbarea produsului comandat cu un produs mai scump ce apartine unei alte categorii de produse, contateaza-ne telefonic la numarul 0720557799. Consilierii Bman vor trimite noul produs dorit si vor cere in schimb produsul pe care il doresti in schimb, plus diferenta de bani aferenta noului produs. La fel ca in primul caz, nu va trebui sa platesti contravaloarea transportului.

 3. Ajustare produs pe marimea ta

  Produsul comandat este pe marimea ta, dar are nevoie de cateva ajustari pentru a fi perfect? Contacteaza-ne la numarul 0720557799, iar consilierii Bman iti vor cere o serie de masuratori sau chiar un produs asemanator din garderoba ta care iti este potrivit pentru a realiza tiparul dupa care iti va ajusta produsul. Dupa stabilirea acestor detalii, un curier va veni la adresa ta pentru a ridica produsul/produsele tale. Atat transportul cat si ajustarea produselor sunt gratuite.

 4. Solicitare contravaloare produs

  Pentru a primi contravaloarea produsului comandat, completeaza acest formular - click aici.

  Dupa completarea formularului, vom trimite un curier la adresa mentionata in formular pentru ridicarea coletului. De indata ce coletul tau ajunge in depozitul nostru, analizam produsele returnate, iar daca acestea corespund calitativ, vom demara procesul de returnare a banilor. Atentie! contravaloarea va fi restituita in contul bancar in maxim 7 zile lucratoare de la procesarea returului, insa iti vom retine suma de 25 lei pentru plata transportului de retur.

  Exemplu: daca returnezi un produs in valoare de 100 lei, vom retine suma de 25 lei pentru costul transportului si vei primi 75 de lei in contul bancar in maxim 7 zile lucratoare.