RETURNARE PRODUSE

In cazul in care marimea produsului comandat nu este corespunzatoare sau nu este conform asteptarilor tale, poti schimba produsul gratuit. Iata pasii modalitatile prin care poti returna produsul: 

  1. Schimbarea produsului cu un alt produs din aceeasi categorie fara a fi nevoie de ajustari. 

  • Daca produsul comandat nu este pe marimea ta si doresti schimbarea acestuia cu o marime mai mare sau mai mica , trebuie sa ne contactezi telefonic la numarul0720557799 iar unul din consilierii Bman va trimite un curier la adresa ta pentru ridicarea coletului si vei primi in schimb marimea solicitata. Acest serviciu este gratuit, costul transportului fiind suportat de catre noi. De asemenea ne va permite să procesăm schimbul în cel mai eficient mod posibil și să te asigurăm că vei primi produsul dorit în mărimea corectă.

2.  Schimbarea produsului cu un produs din alta categorie, cu pret diferit     

  • Dacă produsul comandat nu se potrivește stilului sau preferințelor tale și dorești să-l returnezi, suntem aici pentru a te ajuta să găsești un produs mai potrivit. Ne dorim să fii complet mulțumit de achiziția ta, așa că oferim gratuit posibilitatea de a înlocui produsul cu altul care să corespundă mai bine gusturilor tale. Astfel, nu trebuie decat sa ne contateazi telefonic la numarul 0720557799. Consilierii Bman vor trimite noul produs dorit si vor cere in schimb produsul pe care il doresti in schimb, plus diferenta de bani aferenta noului produs. La fel ca in primul caz, nu va trebui sa platesti contravaloarea transportului. 
3. Ajustare produs pe Mărimea ta
  • Produsul comandat este pe marimea ta, dar are nevoie de cateva ajustari pentru a fi perfect? Contacteaza-ne la numarul 0720557799, iar consilierii Bman iti vor cere o serie de masuratori sau chiar un produs asemanator din garderoba ta care iti este potrivit pentru a realiza tiparul dupa care iti va ajusta produsul. Dupa stabilirea acestor detalii, un curier va veni la adresa ta pentru a ridica produsul/produsele tale. Atat transportul cat si ajustarea produselor sunt gratuite.

4. Returnarea banilor

  • Pentru a primi contravaloarea produsului comandat, completeaza acest formular - click aici.

      Dacă produsul comandat nu îndeplinește așteptările tale și dorești să primești banii înapoi, suntem aici pentru a facilita procesul de returnare și rambursare.

 Pentru a primi rambursarea integrală a sumei plătite pentru produsul returnat, te rugăm să te asiguri că acesta îndeplinește următoarele condiții:

         1.Etichetele intacte: Produsul trebuie să aibă toate etichetele originale intacte și nedeteriorate. În cazul în care etichetele au fost îndepărtate sau deteriorate, ne rezervăm dreptul de a refuza coletul primit.
         2.Stare originală: Produsul trebuie să fie returnat în starea originală în care a fost primit, fără urme de purtare, uzură sau deteriorări. Verificăm cu atenție fiecare produs returnat pentru a ne asigura că îndeplinește această condiție.
         3.Fără mirosuri: Produsul returnat nu trebuie să prezinte mirosuri străine sau parfumuri aplicate.

     Te rugăm să ai în vedere că, în cazul în care produsul returnat nu îndeplinește aceste condiții, ne rezervăm dreptul de a refuza coletul. În această situație, vom lua legătura cu tine pentru a discuta opțiunile disponibile.

Dacă dorești să returnezi toate produsele comandate, te rugăm să ai în vedere că se va aplica taxa de rambursare de 25 de lei pentru procesarea rambursării.

         În cazul în care dorești să returnezi doar unul dintre produsele comandate, nu se va percepe taxa de rambursare de 25 de lei pentru produsul respectiv.
     

    Ne dorim să te asigurăm că vei primi rambursarea sumei plătite pentru produsul returnat, atât timp cât acesta îndeplinește cerințele menționate mai sus. Rambursarea, minus taxa de rambursare, va fi efectuată în termen de 4-6 zile lucrătoare de la primirea și verificarea produsului returnat. Te vom notifica prin email în momentul în care rambursarea va fi procesată.
        

Echipa noastră de verificare va inspecta cu atenție fiecare produs returnat pentru a se asigura că îndeplinește aceste condiții. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare în procesul de returnare și rambursare.