RETURNARE PRODUSE

1. Schimb cu o altă mărime

Aveți 3 posibilități de a ne contacta pentru a putea efectua returnarea produselor:

• Contactați-ne telefonic de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 – 18:00 la unul din numerele: 0726.488.488 / 0765.822.827
• Trimiteți un mail la comenzi@bman.ro prin care ne spuneți numele complet pe care ați plasat comanda și produsele pe care doriți să le schimbați/returnați
• Lăsați-ne un mesaj pe Facebook: Bman

După alegerea canalului de comunicare cu noi, consultantul care s-a ocupat de comandă se va ocupa și de schimbul dorit astfel:

  • Cazul 1: persoanele care au comandat de mai puțin de 3 ori de pe site, vor trimite produsul pe care doresc să îl returneze și vor primi în schimb produsul dorit după ce coletul ajunge la sediul nostru.
  • Cazul 2: persoanele care au comandat de cel puțin 3 ori de pe site-ul nostru vor primi produsul dorit si li se va cere în schimb produsul pe care doresc să îl returneze.

În ambele cazuri, transportul este gratuit doar dacă coletele sunt trimise prin firma de curierat Urgent Cargus / Fan Courier. Persoanele care trimit coletele prin alte firme de curierat decât Urgent Cargus / Fan Courier, vor fi nevoite să suporte plata transportului.
În cazul în care produsul primit retur este conform cerințelor dumneavoastră, dar cu toate acestea doriți să îl returnați, puteți efectua un nou retur, însă costul transportului va fi suportat de dumneavoastră.
Termenul limită pentru schimbarea produselor este de 14 zile calendaristice, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr. 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

IMPORTANT: Produsele returnate trebuie în perfectă stare, cu toate accesoriile și etichetele și fără urme de purtare.

2. Schimb cu un alt produs

În cazul în care doriți să schimbați produsele dintr-o comandă anterioară cu alte produse, va trebui să achitați contravaloarea noii comenzi, iar contravaloarea primei comenzi va fi restituită în contul dumneavoastră IBAN.

3. Restituirea banilor
Returnați produsul către noi prin firmele de curierat Urgent Cargus / Fan Courier (pentru a beneficia de Retur Gratuit) la adresa: Str General Teleman Nr.17, mun. Husi, Jud. Vaslui către Prod Vatex SRL Nr. Tel: 0726.488.488.

În interiorul coletului returnat, atașați o foaie ce conține contul IBAN însoțit de numele și prenumele titularului de cont. Vom restitui banii în contul bancar în 3-5 zile lucrătoare de la primirea coletului.

Avem rugamintea să NU trimiteți coletele cu plata ramburs.

Orice produs pe care îl veți returna trebuie să nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele. Vă rugăm să folosiți un ambalaj protector pentru expediție, dacă se poate cel original. Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de către BMAN.ro.

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 4 retururi în ultimele 12 luni.