3 secrete de care sa tii cont daca ai burtica

3 secrete de care sa tii cont daca ai burtica

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

     Partea cea mai frumoasa a meseriei mele este atunci cand aud de la clienti ca, in sfarsit, simt ca poarta ceea ce trebuie. Am incercat mereu sa educ si sa ajut  diverse tipare de barbati (scunzi, cu burtica, inalti si slabi) care nu au avut niciodata posibilitatea sa isi cumpere haine care sa le vina perfect.

Stim cu totii ca niciunui barbat nu-i place sa iasa in evidenta cu burtica sa bombata, in special barbatilor care au inca sub 40 de ani. Iar cum iluzia este posibila si chiar face minuni in randul sexului feminin, aceasta trebuie introdusa si in viata, implicit in mintea noastra, a barbatilor.

Tocmai de aceea, astazi vreau sa iti prezint 3 secrete cruciale de care sa tii cont daca ai o burtica proeminenta.

     1.Nu purta niciodata curea in nuanta deschisa

     De ce? In primul rand NU te avantajeaza si mai presus de orice, vei atrage atentia celor din jur fix catre slabiciunile tale, burtica in acest caz.

Iti recomand sa optezi pentru culori inchise, asortate intotdeauna cu pantofii sau accesoriile din tinuta! Cureaua stransa in jurul taliei te va face sa arati mai slabut. Nu o strange atat de tare incat burta sa atarne peste aceasta.

camasa barbati grasi

 Vezi aici: CURELE PENTRU BARBATI DIN PIELE NATURALA

       2.Evita dungile late si pronuntate

     Fiind un barbat mai plinut, nu purta haine cu imprimeuri mari si bogate deoarece iti vor accentua dimensiunea. Nu purta dungi late si pronuntate (fie ca vorbim de dungi orizontale,  verticale sau chiar diagonale)

De ce? Vor atrage atentia asupra burtii si te vor face sa pari si mai lat. Ce te-ar avantaja mai bine, sunt dungile fine si rare. Acestea au tendinta sa atraga privirea de sus in jos, creand senzatia de alungire si subtiere a corpului.

camasa barbati burtica grasi

 Vezi aici:  CAMASA ALBA CU DINGI FINE BMAN

     3. Ajusteaza-ti hainele in functie de tiparul tau

     Este extrem de important sa iti accepti silueta, sa fii constient de ea si sa iti adaptezi hainele formelor proprii.

Nu mai cumpara produse standard, fiindca nu se potrivesc cum trebuie constitutiei tale si poti da in ridicol. Accepta faptul ca ai un corp mai atipic si fii deschis catre ajutor, fie ca vorbim de un croitor sau chiar de aplicatiile virtuale! In final, scopul este sa iti achizitionezi un produs ajustat conform aspectului tau fizic.

Ca sa intelegi mai bine, ti-am exemplificat in cele doua poze de mai jos!

     In prima poza gasesti o tinuta creata doar din produse pe marimi standard, care de obicei au urmatoarele probleme:

  • lungimea manecii camasii este mult prea lunga, iar umerii sunt prea josi;
  • lungimea prea lunga a pantalonilor, strica croiala produsului;
  • vesta trebuie sa aiba umerii corespunzatori.

pantaloni barbati plinuti

     In cea de-a doua poza, gasesti aceeasi tinuta ajustata in aplicatia noastra interna, SizeX, care respecta conturul corpului tau! Efectiv ti se creaza un tipar virtual, unde vezi marimea standard si ajustarile de care ai nevoie ulterior! SizeX te ajuta sa iti descoperi silueta si mai ales, aspectele care merita subliniate sau atenuate.

cum sa ma imbrac daca sunt gras barbat

ajustare haine barbati croitor

Pentru a te asigura ca pantalonii sau camasa pe care vrei sa le cumperi ti se vor potrivi, priveste video-ul de mai jos si urmeaza cei 3 pasi: (VEZI VIDEO)

Incearca SizeX: https://www.bman.ro/account/login

Zambeste si imbraca-te astfel incat sa te simti mereu bine in pielea ta, chiar daca porti haine plus size. Trebuie doar sa inveti sa ascunzi ceea ce nu iti place si sa evidentiezi ce iti place.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Vlad Tofan

ALTE ARTICOLE