4 modele de sacouri pentru barbati de care sa te indragostesti anul acesta

4 modele de sacouri pentru barbati de care sa te indragostesti anul acesta

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Ne place sa credem ca exista cate un sacou perfect pentru fiecare ocazie si pentru toate gusturile. In magazinul online BMan poti gasi o varietate larga de sacouri pentru toate preferintele si bugetele, confectionate din materiale premium, dupa croiuri atent realizate, care sa puna in evidenta orice fel de silueta. Nu stii ce sa alegi? Atunci haide sa verificam optiunile impreuna si sa te ajutam sa iti gasesti preferatul, de care sa te indragostesti anul acesta!

Sacou smart casual bleumarin din amestec de in cu bumbac

Perfect pentru vara, vei indragi acest sacou bleumarin inca de la prima privire, sau macar de la prima purtare. Acesta este confectionat dintr-o tesatura fina de in, cu proprietati naturale de racire, amestecat cu bumbac 100% natural. Nu doar ca te bucuri de confort, dar pielea ta are parte de racoarea mult dorita in zilele toride de vara. Acest sacou nu face rabat de la eleganta, fiind realizat dupa o croiala Comfort Fit si avand captuseala, buzunare laterale, deschidere in doua pliuri si nasturi maro din os natural. In plus, acest sacou poate fi ajustat la cerere de catre croitorii nostri profesionisti, in functie de dimensiunile si cerintele tale. Il poti purta cu succes impreuna cu o camasa alba simpla si o pereche de pantaloni office, gri sau chiar chino.

Sacou smart casual verde din lana 100%

Verdele este o culoare care pe noi ne cucereste de fiecare data. La fel s-a intamplat si in cazul acestui sacou verde smart casual din lana 100%. Acesta este confectionat din tesatura de lana 100% naturala, fiind semi captusit la interior. Nu doar ca arata bine, dar ofera si un grad ridicat de confort, avand o croiala Comfort Fit, cu rever crestat, buzunare laterale functionale si deschidere la spate in doua pliuri. Il poti gasi acum pe site si il poti asorta cu piese vestimentare in nuante deschise, precum alb, bleu sau crem.

Sacou galben nisip din amestec de lana si in

Te-ai saturat de vesnicele sacouri negre, gri sau bleumarin? Atunci poate ca este cazul sa faci un upgrade garderobei, si sa optezi pentru o piesa vestimentara ceva mai iesita din tipare. Iti recomandam sacoul pentru barbati galben nisip, din amestec de lana si in natural, de la BMan. Acesta prezinta un design uni, fiind semi captusit si avand deschidere in doua pliuri la spate, buzunare laterale semi-rotunjite si o culoare cu adevarat impresionanta. Este confectionat din 58% lana Virginia si 42% in natural, fibre ideale pentru confortul corpului tau.

Sacou maro caramiziu amestec lana

Un alt model care pe noi ne-a cucerit este cel al sacoului maro caramiziu smart casual din amestec de lana care este creat dintr-o tesatura fina de lana Vitale Barberis Canonico, semi captusit la interior. Acest sacou iese in evidenta prin croiala exemplara si tesatura, fiind o piesa vestimentara rafinata in garderoba oricarui barbat pasionat de aspectul sau fizic.

Care dintre modelele prezentate mai sus ti-a placut cel mai mult? Alege-ti preferatul si pune-l in cos inainte de epuizarea stocurilor!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE