Alege accesoriile perfecte pentru aceasta iarna

Alege accesoriile perfecte pentru aceasta iarna

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Iarna reprezinta anotimpul in care accesoriile devin mai mult decat simple „ornamente” care sa iti faca tinuta mai interesanta. In perioada rece accesoriile devin o necesitate, deci trebuie sa le alegi cu grija pe cele pe care le vei purta in zilele reci. Ce zici, a venit vremea pentru un update al garderobei? Ramai alaturi de BMan si alege accesoriile perfecte pentru aceasta iarna.

Esarfa sau fular

Esarfa sau fularul nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de iarna. Un fular din lana te va incalzi, dar iti va influenta si stilul, transformand orice tinuta din una banala, in una sofisticata. Poti opta pentru modele simple, sau cu imprimeu in carouri, in nuante de verde inchis, bleumarin, gri, albastru sau crem. Poarta fularul impreuna cu un palton uni din lana naturala.

Sapca de iarna

Nu esti fan al caciulilor sau fesurilor, dar ai nevoie de ceva care sa te protejeze de frig la nivelul capului? Ce ai spune de una dintre sepcile model newsboy de pe site? Acestea sunt confectionate din 100% velur natural, in stilul anilor 20 si sunt disponibile intr-o varietate de nuante, precum galben, albastru sau caramiziu.

Bretele tip curea

Un accesoriu pentru orice fan al personajului Thomas Shelby din serialul Peaky Blinders, bretelele tip curea sunt ideale, nu doar pentru sustinerea pantalonilor, ci si pentru a aduce un plus de stil tinutei tale. Poarta-le impreuna cu o pereche de pantaloni tip office, din stofa, o camasa simpla si un sacou asortat, pentru un look sofisticat si elegant. Nu uita de pantofii tip Oxford!

Manusi din piele

Fireste, nu poti trece prin iarna fara o pereche potrivita de manusi. Vorbim aici despre o pereche de manusi confectionata dintr-un amestec inedit de piele naturala si lana naturala, in nuanta bordo. Modelul prezinta un sistem de inchidere cu capsa si captuseala tip termos din 100% poliamida, care iti protejeaza mainile impotriva frigului iernii.

Sosete cu imprimeu

Nu te ingrijora, nu am uitat cat de importanta este caldura pentru picioare. Confectionate dintr-un amestec rezistent de bumbac mercerizat si poliamida, aceste sosete iti vor mentine picioarele calde chiar si in cele mai friguroase zile de iarna. In plus, sunt decorate cu un print atractiv si jovial, care poate fi asociat usor cu o multitudine de tinute. Poarta-le impreuna cu o pereche de pantaloni din stofa de lana si o pereche de ghete calduroase sau bocanci.

Ambalare cadou

Vrei sa oferi cuiva drag in dar accesoriile mult dorite dar nu mai ai si timp pentru impachetarea produselor? Nicio grija, ne ocupam noi de toate. Iti ambalam cadoul cu ambalaj din iuta naturala fabricata in Romania, si accesorizam cu sfoara, crenguta de brad natural scortisoara, plic cadou BMan, felicitare, sigiliu de Craciun, punga BMan si cutie de livrare BMan, pentru un transport in siguranta.

Timpul zboara repede, deci nu astepta prea mult pentru a comanda cadourile de Craciun pentru cei dragi. Intra pe site-ul BMan si adauga in cos articolele preferate. Noi le ambalam corespunzator si le trimitem catre tine cat de repede posibil! 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE