Alege costumele de calitate superioara marca BMan

Alege costumele de calitate superioara marca BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Marime potrivita, croi impecabil, materiale de calitate si preturi accesibile, cam acestea credem noi ca ar fi criteriile de selectie pe care ar trebui sa le respecti atuncic and vrei sa iti cumperi un costum. Daca tot suntem in plin sezon de vara, insemna ca s-a dat de ceva timp startul nuntilor, petrecerilor si evenimentelor cu staif. Vrei sa ramai in pas cu moda si sa iti imbogatesti garderoba cu unul sau mai multe costume? Atunci permite-ne sa iti prezentam cateva modele de costume barbati de calitate superioara, marca BMan!

Costum bleumarin simplu din lana

In opinia noastra, cel mai potrivit material pentru un costum de calitate este lana naturala. Desi lana te poate trimite cu gandul la un material gros, potrivit pentru iarna, un costum din lana poate fi purtat cu succes atat primavara, cat si toamna, deoarece tesatura permite pielii sa respire. Potrivit pentru un eveniment office sau o intalnire de afaceri, costumul bleumarin simplu din 100% lana va arata impecabil oricand il vei purta. Costumul este compus din doua piese, cu sacou captusit la interior, care prezinta model cu rever crestat, la un singur rand de nasturi. Asorteaza-l intr-un mod clasic, cu o camasa simpla, bleu, o cravata maro si o pereche de pantofi cu siret maro sau cognac.

Costum barbati la doua randuri negru mat

Vrei ceva usor iesit din tipare, care sa se diferentieze de un costum clasic? Atunci poate vrei sa incerci costumul pentru barbati la doua randuri negru mat din 100% lana naturala. Acesta este creat dintr-o tesatura fina de lana, extrem de confortabila si calitativa. Costumul are un aer rafinat, ceea ce il face potrivit pentru evenimentele de seara, in special daca este purtat impreuna cu o camasa neagra, simpla, dintr-un material satinat. Sacoul prezinta rever ascutit de 11 centimetri, buzunare interioare si laterale si deschidere in doua pliuri.

Costum ceremonie din lana

Se apropie cea mai importanta zi din viata ta? Atunci trebuie sa te asiguri ca outfit-ul tau este on point! Pentru aceasta iti recomandam costumul pentru barbati de ceremonie, in nuanta alb pearl, confectionat din 100% lana naturala Vitalis Barberis. Costumul est format din doua piese: sacou alb si o pereche de pantaloni negri, care creeaza un contrast placut, demne de o ceremonie. Nu doar ca tinuta este de calitate superioara, dar ofera si un grad de confort sporit. Il poti purta impreuna cu o camasa alba de ceremonie si un papion negru.

Costum somon Lanificio

Vrem sa te scoatem putin din zona ta de confort si sa iti prezentam un costum superb, intr-o nuanta aparte. Costumul pentru barbati somon din 100% lana naturala Lanificio Cerruti reprezinta piesa de rezistenta in garderoba oricarui barbat. Acesta contine trei piese: sacou, vesta si pantaloni. Butoniera in ton de pe reverul ascutit si cusatura columbiana fac din acesta o alegere inspirata pentru intregul an. Il poti purta impreuna cu un tricou si o pereche de pantofi sport albi, pentru un look smart casual de invidiat.

Avem si mai multe modele de costume pentru barbati in magazinul nostru online. Arunca o privire si descopera-le pe toate!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE