Alege tinutele ideale pentru plaja

Alege tinutele ideale pentru plaja

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Vara este pe sfarsite? Atunci inseamna ca trebuie sa te grabesti sa iti achizitionezi tinutele perfecte pentru vacanta care urmeaza in curand. Spre norocul tau, pe site-ul BMan inca poti gasi tinute demne de orice vacanta, fie ea pe teritoriul tarii sau in locuri exotice. Crezi sau nu, unele dintre se afla chiar la reducere! Haide impreuna cu noi si alege tinutele ideale pentru plaja.

Tinuta smart casual Cairo

Aceasta tinuta contine 3 piese si este ideala pentru zilele toride de vara, petrecute la mare, fiind o tinuta in nuante deschise. Aceasta contine o camasa bleu in dungi, din 100% tesatura de bumbac natural, potrivita atat unei plimbari pe faleza, cat si in cadrul unei cine la un restaurant pe malul marii. Mai punem la bataie o pereche de pantaloni albi, model Gurkha, din 100% bumbac, stil Smart Casual, dar si o pereche de mocasini albastru Ocean, model Suede, confectionati din piele intoarsa 100% naturala, cu piele de vita crem la interior si talpa din spuma eva. Toata tinuta smart casual Cairo este disponibila acum pe site, la pret redus, de la 1.030 lei, la 825 lei.

Tinuta smart casual Tobacco

Iti plac nuantele de crem si maro? Atunci te vei bucura sa vezi tinuta smart casual Tobacco, care este disponibila acum pe site la doar 860 lei. Aceasta contine patru produse, printre care o camasa barbati maro simpla, din 100% in natural, perfecta pentru zilele de vara, conceputa pentru un look sofisticat. Continuam cu o pereche de pantaloni barbati crem, simpli, model Chinos, din amestec de bumbac, cu 2% elastan, o pereche de mocasini cafenii din 100% piele naturala de capra la interior si piele intoarsa de vitel la exterior. Nu uitam nici de cureaua crem, din 100% piele de vitel.

Tinuta completa casual de vara

La doar 675 lei, tinuta completa casual de vara impresioneaza instant prin doar trei produse. Avem o camasa roz pal din 100% tesatura din in natural, ce merge deopotriva cu pantaloni Chinos sau Gurkha Design. Adaugam si o pereche de pantaloni scurti bleumarin, simpli, din 100% bumbac, care prezinta un sistem de inchidere extrem de comod, cu siret. Nu uitam de incaltaminte, care trebuie sa fie cat mai comoda si lejera vara si adaugam pe lista o pereche de mocasini bleumarin Penny, confectionati din 100% piele naturala, cu talpa super ortopedica din cauciuc ecologic. Acestia prezinta sistem de incaltare tip slip on si sunt decorati cu cusaturi manuale.

Tinuta completa casual de vara Mandarine

Daca ti-a placut tinuta precedenta, atunci cu siguranta vei indragi tinuta completa casual de vara Mandarine, care contine o camasa alba, de in, cu dungi portocalii, cu proprietati de racire naturala, perfecta pentru sezonul cald. Mai trecem pe lista si o pereche de pantaloni scurti crem, simpli, din 100% bumbac, nemaipomeniti in tinute de tip Smart Casual si o pereche de mocasini barbati caramizii, din 100% piele naturala de capra, la interior si piele intoarsa de vitel la exterior. Au un aspect modern, fiind decorati cu cusaturi realizate manual.

Ce parere ai despre tinutele noastre de vara? Daca esti curios, le gasesti pe acestea si mult mai multe direct pe site-ul nostru. Profita acum de reduceri si prinde marimea ta pe stoc!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE