Bucura-te de vara in noua colectie de pantofi din piele naturala

Bucura-te de vara in noua colectie de pantofi din piele naturala

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Stim ca asteptarea a fost lunga, dar iata ca, in sfarsit, vara se manifesta asa cum ti-o aminteai. Soare, vacanta, buna dispozitie si, nu in ultimul rand, produse noi pe site-ul BMan. Te intrebi ce ti-am mai pregatit de data acesta? Daca esti de parere ca nu te mai putem surprinde cu nimic, te invitam sa te bucuri de vara in noua colectie de pantofi din piele naturala. Parcurge articolul de mai jos si descopera impreuna cu noi cele mai fresh modele de pantofi casual, pentru vara 2021.

Pantofi casual albi de barbati S21

Esti de parere ca vara nu se poate purta incaltamintea din piele? Da-ne voie sa te contrazicem! O pereche de incaltari atent si corect realizate te poate purta prin caldura torida a verii fara sa creeze niciun fel de disconfort picioarelor tale. Cauti o pereche da pantofi pe care sa ii asortezi rapid la toate tinutele tale casual? BMan iti propune pantofii casual albi de barbati S21, confectionati din 100% piele naturala de vita, cu insertii din piele intoarsa sub staif, bombeu si pe caputa. Acesti pantofi sunt extrem de usori, aspect care se datoreaza talpii din spuma eva, extrem de moale si de confortabila. Mai mult, primesti doua perechi de sireturi asortate.

Pantofi casual gri

Nuantele de gri nu sunt nici de departe monotone, cat timp stii cum sa le integrezi cu succes in tinutele tale. Daca ai impresia ca vara nu poti purta gri, noi suntem aici sa iti demonstram contrariul. Pantofii casual gri BMan sunt fabricati din piele naturala, intr-o combinatie de patru culori extrem de stylish. La fel, acestia asigura un grad de confort ridicat, datorita design-ului maleabil si talpii din spuma eva, care te va purta cu succes printr-o intreaga zi plina de activitati.

Pantofi casual barbati bleumarin

Daca esti adeptul incaltamintei in culori inchise, afla ca nu am uitat de tine. Daca te-ai plictisit de negru, dar cauti, totusi, ceva care sa fie la fel de versatil, poate vrei sa arunci o privire peste pantofii casual de barbati bleumarin, marca BMan. Ai parte de aceeasi calitate promisa tuturor produselor noastre confectionate din piele naturala de bovine. Pantofii prezinta accente din piele intoarsa in aceeasi nuanta si o talpa din spuma, care te invita parca sa ii scoti la purtare intreaga zi.

Pantofi casual crem

Mai crede cineva ca nuantele de nude sunt plictisitoare? Daca raspunsul este da, noi vrem sa ii demontam crezul. Pantofii casual crem BMan au un aspect atat de placut din punct de vedere estetic, incat vor deveni perechea ta preferata in vara anului 2021. Insertiile din piele intoarsa, in nuante diferite, le ofera pantofilor un aer fresh si young, fiind potriviti pentru orice varsta. Asorteaza-i cu incredere la jeans, pantaloni chinos sau pantaloni scurti, din in, impreuna cu un tricou simplu sau o camasa lejera.

Vara nu a aratat nicicand atat de bine. Intra pe site-ul BMan si descopera colectia nou adaugata. Dupa comanda vei fi contactat telefonic de unul dintre angajatii nostri, pentru stabilirea detaliilor. 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE