Camasi pentru barbati potrivite pentru orice ocazie

Camasi pentru barbati potrivite pentru orice ocazie

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Fiecare barbat are in garderoba sa cel putin o camasa la care apeleaza intotdeauna atunci cand trebuie sa fie prezentabil, dar fara sa depune prea mult efort. Fireste, cu o singura camasa nu se face primavara, asa ca daca doresti sa iti imbogatesti cunostintele si stilul vestimentar, te invitam sa ramai astazi alaturi de specialistii BMan, pentru a descoperi cele mai versatile, moderne si comode camasi dintre cate ai vazut. Iata, in continuare, cateva modele de camasi pentru barbati, pentru orice ocazie.

Camasa barbati din in 100% natural

Atunci cand este vara, parca nu prea mai vrei sa apelezi la camasi atunci cand iti compui tinuta pentru o noua zi. Caldura coplesitoare cere articole vestimentare cat mai lejere, confectionate din materiale naturale, usoare, care sa permita pielii sa respire si sa pastreze racoarea. Ei bine, de aceea exista camasa pentru barbati din 100% in natural, creata special pentru aceasta perioada torida de vara. O poti asorta cu pantaloni model Chinos sau Gurkha Design, fiind disponibilă in nuante diverse, precum crem, bleu deschis, bleumarin, cafeniu, caramiziu, alb sau mov. Materialul se calca extrem de usor, astfel ca nu vei petrece si mai mult timp in caldura.

Camasa 100% bumbac usor de calcat

Ce faci atunci cand vrei o camasa basic, uni, care sa fie confectionata dintr-un material de calitate si care sa nu se sifoneze usor? Cam multe cerinte? Nu chiar, deoarece exista camasa pentru barbati bleu deschis 100% bumbac usor de calcat, de la BMan. Camasa despre care vorbim este confectionata din tesatura de bumbac 100%, care se calca usor si care isi pastreaza atingerea fina si un nivel minim de elasticitate, pentru un plus de confort. Croiala este slim, cu guler intarit si mansete in colturi. O poti purta cu succes atat impreuna cu blugi, cat si cu pantaloni eleganti. O poti gasi pe site, disponibila in mai multe nuante, precum negru, bleu, bleumarin sau alb.

Camasa in dungi din in 100% natural

Daca tot ti-am laudat beneficiile tesaturii din in si camasile realizate din acest material, iti vom prezenta in continuare o camasa pentru barbati alba cu dungi caramizii din 100% tesatura din in natural, conceputa pentru zilele calduroase de vara. Modelul se calca foarte usor si prezinta guler Two Buttons, mansete rotunde, pliu pe mijlocul spatelui pentru un plus de confort si un model alb, cu dungi caramizii verticale. Grabeste-te sa prinzi marimea dorita in stoc!

Camasa barbati ceremonie

Ce facem atunci cand trebuie sa participi la un eveniment cu staif sau chiar la propria ta nunta? Simplu, iti punem la dispozitie camasa perfecta pentru un astfel de moment. Camasa alba pentru barbati de ceremonie, din 100% bumbac, cu guler wing type, denumit si guler „randunica”, este croita cu maiestrie de un tipar slim-fit, dintr-un bumbac satin de inalta calitate, care rezista cu brio in fata sifonarii. Nasturii aurii, impreuna cu mansetele duble pentru butoni creeaza un efect wow, ideal pentru o camasa de seară. Nu uita de papionul negru!

Ai nevoie de o camasa noua? Atunci da fuga pe site si alege-o pe cea perfecta!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE