Ce aspecte sa ai in vedere atunci cand iti alegi incaltamintea pentru vreme rece

Ce aspecte sa ai in vedere atunci cand iti alegi incaltamintea pentru vreme rece

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Iarna aproape ca iti bate la usa, deci daca nu ai facut schimbarile necesare in garderoba, nu prea mai ai mult timp la dispozitie. Unul dintre cele mai importante elemente din garderoba ta este, fara doar si poate, incaltamintea. Far fi ideal ca fiecare barbat sa detina cateva perechi de incaltari de iarna pe care sa le poarte prin rotatie, in functie de vreme si de tipul tinutei purtate. Atunci cand ti-ai ales ghetele pentru iarna, caror detalii le-ai acordat atentie? Daca nu stii la ce anume trebuie sa fii atent, ramai alaturi de BMan si vezi ce aspecte sa ai in vedere atunci cand iti alegi incaltamintea pentru vreme rece.

Opteaza pentru materiale de calitate

Incaltamintea de iarna de calitate va face diferenta pe timp de vreme rece, ploaie sau zapada. Suntem de parere ca nu trebuie sa te zgarcesti niciodata atunci cand vine vorba despre incaltaminte. Desi ti se poate parea ca trebuie sa scoti din buzunar o suma destul de mare doar pentru o pereche de ghete, gandeste-te ca te vei bucura de ele mai multi ani, fiind un produs de calitate. Orienteaza-te dupa piele naturala, durabila, captusita la interior, care sa pastreze caldura si care sa iti protejeze picioarele de frig sau umezeala. Daca vrei o pereche de ghete cat mai versatila, lasa pielea intoarsa pentru alta ocazie si alege o piele lucioasa, tratata, de culoare ceva mai inchisa, care sa nu se pateze usor.

Alege incaltamintea practica

Desi in restul anotimpurilor ne gandim in primul rand la aspectul pe care il are incaltamintea noastra, pe timp de iarna trebuie sa coboram aceasta caracteristica pe locul doi, si sa ne orientam catre ceva care sa fie in primul rand practic. In functie de activitatile tale de zi cu zi, poti opta pentru o talpa tip bocanc, cu striatii sau pentru o talpa din cauciuc, despre care se spune ca ar fi cel mai potrivit material pentru talpile incaltarilor de iarna.

Fii atent la constructia pantofului

Atunci cand achizitionezi o pereche noua de ghete, este important sa acorzi atentie si modului in care aceasta este conceputa. Analizeaza cusaturile, masoara talpile, probeaza si fa cativa pasi pentru a constata daca te simti sau nu bine in pantofii respectivi, testeaza gradul de flexibilitate a talpii si observa-i atat in picioare, cat si atunci cand ii tii in mana. Daca este posibil cere informatii vanzatorului despre modul in care acestia sunt realizati, pentru a fi sigur ca achizitionezi un produs de calitate si nu unul de duzina.

Ce model sa aleg?

Nu exista un model ideal de incaltaminte pentru iarna, ci diverse tipuri, care sa deserveasca nevoilor tale. Pentru oras si vreme uscata recomandam o pereche de Brogue boots, Chelsea, Jodhpur sau Chukka, iar pentru vreme rea, teren accidentat sau excursii pe munte iti sugeram sa optezi pentru o pereche de bocanci de tip Hiking sau Work boots.

Ai nevoie de incaltaminte noua? Site-ul BMan te asteapta cu mai multe modele dintre care sa alegi.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE