Ce camasi nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata din garderoba

Ce camasi nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata din garderoba

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Toti barbatii au cel putin o camasa in dulap, fie ca le face sau nu placere sa o poarte. Totusi, un adevarat gentleman ar trebui sa detina cateva camasi barbati in dressing care sa ii scoata rapid din orice incurcatura vestimentara. De aceea, venim astazi la tine cu un articol care, credem noi, ar trebui sa te ajute sa faci cateva alegeri potrivite stilului tau, sau stilului pe care incerci sa il conturezi. Haide sa vedem impreuna ce camasi nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata din garderoba. 

Camasa alba simpla

Sa fim sinceri, chiar daca ai doar o singura camasa in dulapul cu haine, iar aceasta se intampla sa fie o camasa alba, atunci poti sta linistit, deoarece esti acoperit in caz de aproape orice tip de eveniment. O camasa alba poate fi purtata la job, in cadrul unui business meeting, la o petrecere si chiar la o nunta de zi. Daca nu detii inca un astfel de articole vestimentar iti recomandam sa optezi pentru un model de camasa slim fit, care sa se aseze cat mai armonios pe corp, din bumbac 100% natural, care se calca usor. Recomandarea noastra este caracterizata de gulerul semi deschis si mansetele cu dubla functionalitate, care pot fi inchise atat cu nasturi, cat si cu butoni.

Camasa simpla neagra

Camasa neagra nu este un must have in garderoba, dar noi credem ca ar trebui sa fie. O camasa neagra emite o eleganta aparte, care se obtine chiar si intr-o combinatie cu jeans si o pereche de pantofi eleganti, cu siret. O poti folosi pentru a crea look-uri all black sau in combinatii cu alte culori bloc. Camasa neagra mai are un avantaj, acela ca ofera un efect de subtiere, ceea ce iti poate fi de un real ajutor daca nu esti tocmai increzator in modul in care corpul tau arata in prezent. O poti purta ca atare sau cu un cardigan ori o vesta peste, in cazul in care temperatura permite acest lucru.

Camasa din in

Desi vremea din prezent nu este adecvata, o camasa din in nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Camasa din in este ideala pentru vremea calda, atunci cand pare ca niciun alt articol vestimentar nu iti poate oferi confortul de care ai atat de multa nevoie in caz de temperaturi extreme. La fel ca oricare alta camasa, camasa din in poate fi asortata usor intr-o multitudine de look-uri, precum impreuna cu jeans, pantaloni scurti si pantofi sport sau alaturi de o pereche de pantaloni chinos.

Camasa de ceremonie

Probabil ca nu trebuie sa iei parte la un eveniment cu staif in fiecare zi, dar pentru momentele cand acest lucru se transforma in realitate. Pentru aceste situatii ai neaparat nevoie de o camasa de ceremonie adecvata. Iti recomandam un model clasic, elegant, din tesatura de poplin, cu mansete duble si croiala slim fit. Aceasta poate fi purtata impreuna cu un papion, pentru un look complet.

Tu detii cel putin o camasa dintre toate cele mentionate mai sus? Daca nu, pe site-ul nostru poti gasi multe modele disponibile, la preturi super avantajoase. Profita acum si plaseaza o comanda! Camasi barbati de la Bman

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE