Ce sa porti atunci cand calatoresti cu avionul?

Ce sa porti atunci cand calatoresti cu avionul?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Acum ca este vara, a venit in sfarsit vremea pentru o binemeritata vacanta. Sau poate ca esti nevoit sa calatoresti in interes de serviciu sau intr-un schimb de experienta. In orice caz, in mintea fiecaruia dintre noi rasare o intrebare inainte de a porni la drum: cu ce sa ma imbrac pe avion? Noua ne place sa credem ca avem raspuns pentru orice intrebare legata de moda masculina, asa ca haide sa aflam ce sa porti atunci cand calatoresti cu avionul?

Adauga accesorii barbati

Desi acesta este un sfat general valabil din partea noastra, stim ca atunci cand calatoresti vrei sa fii cat mai confortabil. Totusi, nu vrei sa neglijezi accesorizarea unei tinute, oricat de simpla ar fi aceasta, precum un tricou polo si o pereche de pantaloni. Daca outfit-ul tau iti pare boring, poti adauga cateva accesorii cool si de bun gust, cum ar fi un ceas. In special daca porti un ceas deosebit, acesta va fi remarcat imediat de catre ceilalti.

Renunta la tricouri

Nu, nu iti recomandam sa mergi topless, ci sa optezi pentru alta piesa vestimentara, in afara clasicului tricou. Fireste, nu vrem nici sa insinuam ca un tricou de calitate nu poate fi purtat cu succes atunci cand calatoresti. Totusi, noua ne place sa fim intotdeauna cu un pas inainte, asa ca iti recomandam sa optezi pentru un tricou polo sau o camasa lejera, obisnuita sau tip tunica, pentru un look ceva mai studiat.

Fara pantaloni scurti!

Da, pantalonii scurti se incadreaza la categoria articole vestimentare casual, dar cred ca putem fi de acord ca sunt putin prea casual pentru o calatorie cu avionul. Nu doar ca o pereche de pantaloni lungi va arata mult mai bine, dar te vei simti mult mai confortabil pe scaunele din avion avand picioarele acoperite. Sa nu mai vorbim despre temperatura scazuta din avion!

Alege pantofi barbati comozi

Desi pantofii eleganti, cu siret, sunt extrem de frumosi, o calatorie de 12 ore cu avionul nu e tocmai contextul in care vei dori sa ii porti. Opteaza pentru ceva mai comod si mai versatil, precum o pereche de mocasini, loafers sau chiar tenisi sau pantofi sport, care se preteaza oricarei tinute casual. In plus, probabil ca va trebui sa te descalti atunci cand treci de securitate, deci alege o pereche de pantofi care sa fie usor de incaltat.

Alege un bagaj decent

Fireste, nu vorbim aici despre genti de designer, ci doar iti propunem sa renunti la vechiul geamantan care a vazut prea multe excursii la viata lui si sa alegi ceva putin mai classy. Stim ca este mai usor sa iti cari lucrurile intr-o geanta cu care mergi la sala, dar noi iti sugeram sa optezi pentru un troller simplu, clasic si poate o geanta in care sa poti adauga laptopul si alte accesorii pe care vrei sa le ai la indemana.

Ce parere ai despre sfaturile noastre despre cum sa te imbraci atunci cand calatoresti cu avionul? Pune-le in aplicare si vezi cum decurg lucrurile!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE