Cele mai in voga culori pentru iarna anului 2022

Cele mai in voga culori pentru iarna anului 2022

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Sa iti achizitionezi oare un palton intr-o nuanta aprinsa de violet sau sa ramai la alegeri tale obisnuite? Cele mai potrivite culori se schimba an de an, in functie de cerintele si specificul sezonului, dar stilul ramane atemporal. Totusi, daca iti doresti sa respecti recomandarile stilistilor, specialistii BMan au pregatit pentru tine un scurt indrumar care sa te ajute sa te ghidezi. Haide sa descoperim impreuna care sunt cele mai in voga culori pentru iarna anului 2022.

Nuantele de rosu inchis

Rosu poate fi o culoare destul de agresiva, ceea ce o face perfecta pentru anotimpul de iarna, deoarece reuseste sa creeze un contrast natural, in combinatie cu vremea rece. In plus, adauga o nota iesita din tipare oricarei tinute. Poti opta pentru jachete sau veste de tomna, in nuante de rosu, cum ar fi aceasta geaca barbati toamna-iarna bordo aronia burgundy, confectionata din materiale premium, captusita si umpluta cu vatelina pentru un extra grad de protectie.

Iti recomandam si jacheta safari barbati bordo milano design, cu un design cool si actual, creata din nylon ultrasoft, fiind full termica si foarte fina la atingere.

Nuantele de albastru si bleumarin

O culoare rece, bleumarinul se potriveste de minune cu o varietate de articole vestimentare si stiluri. Perfecta pentru vremea rece de iarna, iti recomandam geaca office bleumarin barbati iarna bleumarin, potrivita atat pentru mersul la birou, cat si pentru o tinuta casual. Se incadreaza in stilul modern casual, este captusita la interior, umpluta cu vatelina si prezinta inchidere cu fermoar si capse. O poti combina cu succes cu o helanca nude sau maro, o pereche de jeans bleumarin si o pereche de ghete maro.

Nuante de verde inchis

Kaki este o culoare extrem de potrivita pentru acest sezon de iarna. Poti opta pentru jachete, geci, paltoane sau pulovere in diverse nuante de verde inchis, pentru a obtine tinute care se preteaza cerintelor trendurilor. Noi iti sugeram o geaca business puf barbati tip sacou verde kaki lazio design, care se remarca din prima clipa datorita designului cool si versatil.

Nuante de gri

Ti se poate parea ca griul nu aduce nimic special intr-o tinuta si ca poate fi chiar monoton. Nu si daca il combini cu alte culori care sa il scoata in evidenta. Ia de exemplu geaca premium modern casual gri stone tip parka, marca BMan. Aceasta prezinta un design cool, versatil si actual si poate fi purtata cu succes impreuna cu un numar infinit de tinute. Prezinta un material usor, care nu se sifoneaza, ceea ce o face ideala pentru calatorii de afaceri sau vacante. O poti combina atat cu piese casual, precum un pulover uni crew neck nude si o pereche de pantaloni sport sau o poti adauga peste un costum intr-o nuanta de gri mai inchis, pentru un look complet.

Nuante de crem si bej

Daca nu iti place sa risti si doresti sa mergi la sigur, nuantele de crem si bej sunt extrem de apreciate si indicate si in acest sezon. Geaca casual barbati bej toamna iarna indeplineste toate cerintele tale legate de aspect si grad de confort. In plus, o poti achizitiona acum de pe site-ul nostru la un pret extrem de avantajos.

 

Alege cele mai potrivite culori pentru tine in acest sezon. Intra pe site-ul BMan si completeaza-ti garderoba cu cele mai cool piese si tinute!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE