Cele mai potrivite tinute pentru banchet

Cele mai potrivite tinute pentru banchet

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Te apropii de terminarea clasei a 8-a, a 12-a sau de finalizarea facultatii? Inseamna ca urmeaza un eveniment extrem de important si anume banchetul de sfarsit de an. Cu totii am asteptat cu nerabdare aceste evenimente, pentru a ne distra alaturi de colegi si prieteni. Ti-ai pregatit deja tinuta pentru marea zi? Daca nu, iata, din partea BMan, cateva dintre cele mai potrivite tinute pentru banchet.

Tinuta completa barbati ballroom

Vrei sa fii apreciat de catre toti colegii si prietenii tai pentru tinuta pe care ai ales-o? Atunci trebuie sa arunci o privire la tinuta BMan pentru barbati Ballroom! Aceasta contine cinci produse, printre care: un sacou negru, simplu, din amestec de lana si vascoza, semi captusit, cu inchidere in doi nasturi si slit, o camasa simpla, neagra, din 100% bumbac Easy Iron si o pereche de pantaloni gri inchis Sienne, model Gurkha, confectionati dintr-un amestec de lana si fibre usor stretch. Outfit-ul este accesorizat de o pereche de ciorapi negri din 100% bumbac si o batista neagra cu imprimeu Paisley, din 100% microfibra.

Tinuta Smart Casual Ballroom

Vrei sa epatezi si sa renunti la tinutele clasice, sobre? Atunci adauga un strop de culoare si de modernism, cu ajutorul tinutei smart casual ballroom, care este compusa din sapte produse. Ai parte de un sacou verde din 100% lana, captusit, cu inchidere in doi nasturi, o camasa bleu Cotton Saten, o pereche de pantaloni barbati model nisip Desing Pinchard, cu elastic in talie, din 100% lana Vitalis Barberis Canonicu. Pe langa piesele vestimentare am adaugat o pereche de ciorapi maro, din bumbac, o batista cafenie cu imprimeu Paisley, o cravata maro crosetata si o curea cafenie din 100% piele naturala de vita.

Tinuta Eleganta All Cream

Esti o fire indrazneata si ai curajul de a face o alegere deloc conventionala pentru banchet? Atunci tinuta eleganta All Cream este creata special pentru tine. Aceasta cuprinde patru piese, care pot fi purtate atat impreuna, cat si separat. Primesti un costum pentru barbati crem, simplu, Napoli Design, fabricat din 100% tesatura fina de lana, nesifonabila. Acest costum iese in evidenta foarte usor datorita reverului ascutit, cusaturii columbiene si butonierei in ton. Costumul se combina perfect cu o camasa cafenie in dungi, din 100% bumbac premium, rezistenta la sifonare si usor de calcat. Alaturi de haine primesti o pereche de mocasini gri Summer Walk, creati din 100% piele intoarsa de vita si captusiti cu piele de vitel, ideali pentru vremea calda si o batista alba, cu margini cafenii, din 100% microfibra.

Tinuta Tobacco Double Breasted

O alta tinuta extrem de potrivita pentru anotimpul cald este Tinuta Tobacco Double Breasted, intr-o nuanta atractiva de caramiziu artar. Tinuta contine patru produse: un costum simplu Napoli Design, din 100% lana nesifonabila, cu rever ascutit si tesatura columbiana, o camasa alba din 100% bumbac, usor de calcat, o pereche de pantofi eleganti cafenii, model Oxford, din piele naturala si o batista cafenie cu imprimeu Paisley, pentru o tusa moderna si eleganta.

 

Pregateste-ti din timp tinuta pentru banchet, cu ajutorul produselor BMan. Intra pe site, alege-ti preferata si comanda cat mai repede!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE