Creeaza tinute de toamna impreuna cu BMan

Creeaza tinute de toamna impreuna cu BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Cu totii suntem nostalgici acum ca vara s-a sfarsit, dar, in fiecare an, inca din primele zile ale lunii septembrie, incepi sa creezi in minte tinute care mai de care mai potrivite cu specificul acestui anotimp. Iti dezvaluim un secret: acela ca noi ne gandim deja de mult timp la cat mai multe potriviri de alrticole vestimentare, pentru ca tu sa ai o garderoba completa. Urmareste articolul de astazi in continuare si creeaza tinute de toamna impreuna cu BMan.

Geaca bej

Temperatura mai mica inseamna mai multe obiecte vestimentare pe care sa le imbraci atunci cand iesi din casa. In special daca pleci dimineata si te intorci seara, ai nevoie de un strat in plus in cazul in care ti se face frig. De aceea iti recomandam o geaca usoara, dar versatila, care nu doar ca te va proteja impotriva vremii racoroase, dar va arata si extrem de bine. Geaca bej BMan este creata din amestec de poliester, avand un aspect veritabil de piele intoarsa. Prezinta o tesatura confortabila, usor elastica, ideala stilului casual, putand fi integrata in tinutele de zi cu zi.

Pantaloni barbati cafenii

Ce poate fi mai potrivit pentru toamna decat diverse nuante de maro. Sa nu mai vorbim despre faptul ca pantalonii maro are un aspect elegant si mereu la moda. Pantalonii barbati cafenii Ghurka Bman sunt confectionati din amestec de lana, cu vascoza si elastan si au un croi accesorizat cu 2 pense si inchidere alungita in nasture. Ii poti purta atat cu o camasa, cat si cu un pulover de tip turtleneck, in zilele friguroase.

Camasa kaki

O alta piesa vestimentara care se potriveste indiferent de anotimp este vesnica camasa din bumbac. Acum ca suntem la inceput de toamna, iti propunem sa lasi culorile pastelate deoparte si sa te indrepti spre o nuanta de verde inchis. Camasa barbati kaki simpla este fabricata din 100% bumbac, fiind usor de calcat si intretinut si avand o croiala slim fit. Aceasta este o camasa eleganta, usor de purtat atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara.

Mocasini Tassel

Daca tot a venit toamna, ai un pretext bun pentru a adauga in garderoba si o pereche noi de incaltari. Vrei ceva cu aspect clasic, dar totusi la moda, usor de incaltat si usor de integrat in tinute? Nu mai spune nimic, stim exact ce sa iti recomandam. Mocasinii barbati tassel maro sunt fabricati din piele naturala, atat la interior, cat si la exterior si au o talpa confortabila si eleganta din neolit.  

Vesta bordo

Daca nu vrei inca sa scoti geaca din dressing, ce ai spune de o vesta in schimb? Noi iti propunem o vesta barbati casual, intr-o nuanta de bordo extrem de atractiva. Modelul este unul casual, dintr-o tesatura foarte usoara, cu doua buzunare laterale, captuseala si inchidere cu nasture la guler.

Ce zici, esti gata pentru tinutele de toamna? Daca ai nevoie sa umpli golurile din sifonier, te asteptam pe site-ul BMan, cu mii de produse dintre care sa alegi!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE