Cum sa adaugi culori in tinutele tale

Cum sa adaugi culori in tinutele tale

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Chiar daca esti nou sau nu in domeniul „stilului pentru barbati”, uneori simti nevoia pentru un refresh. Desi iti place sa respecti regulile si sa fii safe in gasirea elementelor pentru compunerea tinutelor tale, uneori simti nevoia sa epatezi, sa iesi in evidenta printr-o alegere curajoasa. Sfatul nostru: adauga culori! Culorile iti pot transforma la 180 de grade tinuta, fara a exagera. Vrei sa dai mai multa viata dressing-ului tau? BMan te invata cum sa adaugi culori in tinutele tale. 

Renunta la camasa alba

Nu, nu iti sugeram sa arunci toate camasile albe din garderoba ta, ci doar sa le inlocuiesti din cand in cand cu altceva. Pentru a depasi pragul de 'basic', incearca o camasa bleu la un costum bleumarin sau o camasa roz pastel, la un costum gri. Daca te simti curajos, poti opta pentru alte nuante pastel, precum lavanda, somon sau verde pal. Acestea sunt excelente in combinatii cu mov, orange sau verde inchis.

Condimenteaza cu o vesta colorata

O alta modalitate usoara de a revigora o tinuta este adaugarea unei veste colorate. O vesta nonconformista va iesi in evidenta intr-un mod pozitiv. Ce-ar fi sa incerci sa imbraci o vesta orange, rosie, albastru royal, galbena sau chiar roz, impreuna cu un costum intr-o culoare bloc. Nu iti fie frica sa incerci!

Inlocuieste costumul

Costumul iti ofera usor un look uniform, deoarece nu trebuie sa te gandesti cum sa asortezi pantalonii cu partea de sus. Totusi, poti sa renunti uneori la rigurozitatea unui costum, optand pentru o pereche de pantaloni chinos, pe timpul verii sau o pereche de pantaloni corduroy, pe timpul iernii. Pentru un plus de culoare adauga o cravata din aceeasi gama cromatica.

Nu iti ignora picioarele

Nu iti sugeram acum sa alegi o pereche de bocanci galbeni, precum cei ai lui Ronald McDonald, dar afla ca poti adaugaa un strop de culoare si incaltamintei pe care o porti. O pereche de sireturi colorate intr-o nuanta puternica de rosu, galben sau verde poate transforma o pereche de pantofi negri, simpli, in piesa de interes a intregii tale tinute.

Batista de buzunar

De cate ori ai purtat batista de buzunar la tinutele tale? Daca trebuie sa stai mult sa te gandesti, inseamna ca ai ratat numeroase ocazii de a scoate din anonimat o tinuta banala. Accesoriile reprezinta o modalitate perfecta de a intregi un outfit. Poti opta pentru o batista intr-o culaore vibranta sau chiar o batista cu imprimeu, in mai multe nuante.

Adauga un ac sau o brosa

Cine spune ca doar femeile trebuie sa poarte brosa? Noi nu, si chiar te incurajam si pe tine sa sa adaugi o brosa stilata sau chiar fun, la sacoul tau. Ai grija sa nu exagerezi si sa nu pari ridicol. Rezuma-te la accente stilate, care sa iti completeze tinuta armonios.

Nu trebuie sa te temi de culori. Adauga-le treptat in tinutele tale si vei invata in scurt timp sa le indragesti. Intra pe site-ul BMan si alege piese vestimentare in culorile tale preferate!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE