Cum sa imbunatatesti o tinuta basic cu minimum de efort

Cum sa imbunatatesti o tinuta basic cu minimum de efort

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Ti-am tot vorbit de-a lungul vremii despre garderoba capsula si cat de benefic este pentru tine sa te limitezi la articole vestimentare basic, cu ajutorul carora sa creezi tinute simple, care sa se potriveasca in aproape orice context. Totusi, din cand in cand te uiti in oglinda si simti ca lipseste ceva din outfit-ul tau. Daca nu ai observat pana acum acest aspect, ce-ar fi sa mai ramai putin alaturi de noi, pentru a vedea daca aceste sfaturi ti se aplica? Haide sa vedem impreuna cum sa imbunatatesti o tinuta basic cu minimum de efort.

  1. Schimba fitingul unui articol vestimentar

Sa spunem ca porti un outfit compus dintr-un tricou slim crew neck alb, o pereche de jeans slim si o pereche de incaltari sport. O tinuta safe, dar destul de boring, nu-i asa? Ok, acum haide sa incercam sa schimbam cate ceva si sa observam diferenta. De exemplu, ai putea sa inlocuiesti tricoul cu un maiou, peste care sa adaugi o camasa. Fireste, poti pastra tricoul in loc de maiou, cat timp respecti paleta de culori. Daca vei analiza tinuta obtinuta vei observa cum brusc ai creat un centru de interes in partea superioara a acesteia, extrem de rapid si usor. Acelasi efect poate fi obtinut si daca inlocuiesti blugii slim cu o pereche de blugi drepti si o pereche de incaltari ceva mai chunky. Camasi barbati de la bman.

  1. Accesorizeaza-ti tinuta cu grija

Accesoriile sunt mereu raspunsul atunci cand vrei sa dai o nota interesanta unei tinute, cat timp nu exagerezi. O tinuta poate fi accesorizata in trei moduri: cu bijuterii, cu palarii sau cu esarfe. Daca nu esti obisnuit cu bijuteriile, o alegere foarte safe sunt inelele simple, cu modele geometrice. La capitolul palarii ai foarte multe optiuni, dintre care sa le alegi pe cele mai potrivite cu stilul tau personal: sepci tip baseball, fesuri sau sepci in stilul Thomas Shelby. Esarfele sau fularele sunt la randul lor ideale pentru a da un plus unei tinute, in special cand vremea este rece.

  1. Combina diverse texturi si culori

Cu totii apreciem o tinuta all black sau intr-o singura nuanta, deoarece are o eleganta si un stil aparte si este greu sa dai gres. Sa luam o tinuta simpla, formata dintr-o camasa neagra, o pereche de pantaloni negri si o pereche de pantofi negri sau ghete. Daca vei schimba pantalonii cu o pereche de pantaloni gri cu imprimeu carouri model office, vei schimba instantaneu directia tinutei, facand-o mai atractiva si mai interesanta.

  1. Adauga o pata de culoare tinutelor neutre

Similar cu sfatul de mai sus, pentru a iesi din anonimat este suficient sa adaugi o pata de culoare unei tinute monocromatice. De exemplu, poti schimba bluza crem cu un pulover barbati verde model sport din 100% bumbac si ai creat imediat un centru de interes al tinutei. Pulovere barbati de la bman.

  1. Adauga un wildcard

Un wildcard reprezinta un articol vestimentar pe care, in mod normal, nu l-ai adauga intr-o combinatie de articole vestimentare pentru a crea o tinuta. Adauga o pereche de pantofi casual albi punctati 100% piele naturala vitel, la un costum smart casual, in locul pantofilor cu siret si obtii o tinuta care arata incredibil de bine, desi combinatia nu este prima care ti-ar fi venit in minte.

 

Nu ai nevoie de un efort foarte mare pentru a aduce un plus unei tinute simple. Trebuie doar sa tii cont de sfaturile mai sus mentionate si nu ai cum sa dai gres. Nu uita sa faci o vizita magazinului nsotru online pentru inspiratie!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE