Cum sa integrezi o geaca bomber in garderoba ta

Cum sa integrezi o geaca bomber in garderoba ta

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Geaca bomber este prezenta in garderoba multora dintre noi. Usoara, confectionata dintr-un material lejer, poate fi purtata intr-o multitudine de combinatii. Desi are un aspect casual, chiar sport am putea spune, aceasta a parcurs un drum evolutiv din momentul apartitiei si pana in prezent. Chiar daca majoritatea persoanelor tind sa asocieze jacheta bomber doar tinutelor casual, noi vrem sa iti oferim cateva alternative, with a twist. Urmareste in continuarea articolul BMan despre cum sa integrezi o geaca bomber in garderoba ta.

Daca nu stiai, bomber-ul este un model de jacheta care a fost purtat initial de catre piloti, avand culoarea kaki si captuseala de culoare orange. In prezent, geaca bomber este usor de recunoscut dupa gulerul jos, detaliile minimaliste si mansetele elastice.

Geaca bomber cu jeans

Una dintre cele mai la indemana combinatii este cea formata din geaca bomber si o pereche de pantaloni din denim. Fie ca alegi un model clasic, kaki sau optezi pentru negru ori navy, poti asorta geaca bomber cu o pereche de jeans albastri, bleumarin sau negri. Obtii astfel un look rapid, cu aspect studiat, gata de a fi abordat in orice moment al zilei.

Geaca bomber cu camasa

Desi atunci cand spui geaca bomber te gandesti instant la tricou cu guler rotund, noi vrem sa educam populatia masculina si sa ii oferim alternative. Ce-ar fi daca astazi ai adauga pe sub jacheta o camasa? Da, vorbim despre o camasa cu nasturi, pe care poate ca ai purta-o pe sub un sacou in mod normal. Alege o camasa alba daca ai un bomber kaki sau o camasa intr-o nuanta mai inchisa daca porti un bomber de o culoare mai deschisa, precum bleu.

Geaca bomber cu palarie

Ti se pare ca palariile sunt extra si nu ai reusit niciodata sa le introduci cu succes intr-o tinuta? Nicio grija, palariile nu sunt pentru oricine, dar asta nu inseamna ca nu poti testa. Propunerea noastra de astazi este sa adaugi o palarie la outfit-ul tau care include o geaca bomber. Vorbim aici si despre sepci sau fesuri, in functie de sezon si stilul personal. Cine stie, poate ca te vei indragosti de acest aspect.

Geaca bomber cu pantaloni chinos

Asa-i ca iti plac pantalonii chinos? Stim si noi ii consideram un must have in dulapul oricarui barbat. I-ai purtat vreodata impreuna cu o geaca bomber? Daca nu, iata cel mai potrivit moment pentru a face aceasta combinatie. Adauga un tricou si o pereche de incaltari sport sau, de ce nu, o pereche de pantofi cu siret. Urmeaza indicatiile, dar personalizeaza totul dupa gustul tau.

Geaca bomber cu incaltaminte

Nu stii exact ce fel de incaltaminte se potriveste tinutelor care implica o geaca bomber? Afla ca nu prea ai cum sa dai gres la acest capitol. Poti incerca tot ce inseamna incaltaminte sport, ghete, bocanci si te poti avanta chiar la pantofi tip Oxford, cu siret. Poti crea astfel un look edgy, fara a te simti imbracat prea formal sau prea sport.

Ti-ai creat deja in minte cateva tinute noi in care ai inclus o geaca bomber? Daca ai nevoie de o geaca noua, gasesti cateva modele versatile pe site-ul BMan.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE