Cum sa iti alcatuiesti o colectie minimalista de pantaloni?

Cum sa iti alcatuiesti o colectie minimalista de pantaloni?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

De cate perechi de pantaloni ai nevoie cu adevarat in garderoba: douazeci, zece sau doar cinci? Stim ca moda vine si pleaca, iar uneori nu te poti abtine si cumperi articole vestimentare pe care le abandonezi mai tarziu, in dulap, pentru cativa ani. Totusi, rationamentul trebuie sa te ghideze inspre calea cea dreapta si sa te ajute sa iti creezi o garderoba cat mai bine gandita, doar cu piese pe care sa le poti exploata la maximum. Haide sa vorbim astazi despre cum sa iti alcatuiesti o colectie minimalista de pantaloni.

Jeans

In opinia noastra cele mai versatile culori sunt albastru inchis, albastru deschis, gri si negru. Dintre acestea iti recomandam sa alegi in jur de doua perechi: de exemplu o pereche mai inchisa si una mai deschisa la culoare, pentru a putea realiza orice combinatii vestimentare iti doresti. Daca esti genul care prefera un stil monocromatic, poti opta pentru o singura pereche de blugi, intr-o nuanta inchisa de gri, bleumarin sau chiar negru.

Pantalonii chinos

Ne poti contrazice, dar sustinem faptul ca pantalonii chinos sunt chiar mai versatili decat fratii lor, blugii. Acestia sunt ceva mai usor de asortat, putand fi purtati chiar si in cadrul tinutelor smart casual sau celor de tip business. Ii poti purta impreuna cu un tricou, in timpul liber, pentru a obtine un look ceva mai degajat si le poti intoarce marginea pentru un plus de stil. In acelasi timp ii poti purta cu o camasa si o pereche de pantofi cu siret, atunci cand trebuie sa ajungi la birou. Unele dintre cele mai versatile culori sunt bej, bleumarin, kaki sau gri.

Pantaloni eleganti

Lucrezi in domeniul business si trebuie sa respecti un anumit dress code atunci cand mergi la birou? Asta inseamna ca ai nevoie de pantaloni adecvati si acestia sunt pantalonii la dunga. Cele mai potrivite culori in acest context sunt gri, albastru, bleumarin si negru. Daca nu trebuie sa prezinti o alta tinuta in fiecare zi iti recomandam sa alegi una sau doua dintre exemplele de mai sus si vei fi mai mult decat ok.

Pantalonii scurti

Unii barbati aleg sa nu poarte niciodata pantaloni scurti, ceea ce este perfect de inteles si nu trebuie sa detii o pereche daca nu intentionezi sa o folosesti. Daca vara nu este cea mai buna prietena a ta, atunci iti recomandam sa adaugi in garderoba macar o pereche de pantaloni scurti de tip chinos, care pot fi purtati in tot atatea combinatii precum fratii lor mai sus mentionati.

Pantaloni comozi

Aici ramane la latitudinea ta, dar vrem sa stii ca ne referim la pantalonii pe care ii porti in timpul tau liber, atunci cand te releaxezi acasa, sau mergi la un gratar impreuna cu familia. Pot fi pantaloni de trening din bumbac sau poliester, important este sa te simti cat mai confortabil in ei.

 

Tu cate perechi de pantaloni detii in garderoba? Daca te-am inspirat cu acest articol, poate ar fi cazul sa faci o reorganizare a dulapului tau, urmand sfaturile BMan!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE