Cum sa iti alegi outfit-ul pentru Valentine’s Day?

Cum sa iti alegi outfit-ul pentru Valentine’s Day?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Daca tot ziua de Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi, fiind unul dintre cele mai discutate subiecte de la ora actuala, ne-am gandit sa aprofundam si noi putin aceasta nisa. Stim ca cei mai multi dintre voi planuiti sa va scoateti jumatatea iubita la o cina romantica, fie acasa sau intr-un local select. Pentru aceasta ocazie, ai nevoie, bineinteles, de o tinuta atent compusa, pentru ca intreaga experienta sa fie una perfecta. Nu ai inspiratie si esti in criza de timp? Iata, din partea BMan, cum sa iti alegi outfit-ul pentru Valentine’s Day.

Imbraca intotdeauna o camasa

Noua ne place sa ne ghidam dupa un sfat, acela ca este mai bine sa fii overdressed pentru o ocazie, decat underdressed. Ce inseamna mai exact asta? Inseamna ca, atunci cand esti in dubii si ineinspirat invederea compunerii unei tinute, este mai indicat sa apelezi la articole vestimentare aflate intr-o zona safe, care sa se potriveasca si unei situatii casual, cat si unui context ceva mai elegant. Pentru astfel de momente suntem de parere ca o camasa te va scoate mereu din incurcatura. Alege o camasa simpla, slim fit, intr-o nuanta uni sau cu un imprimeu subtil. Daca iti compui tinuta pornind de la o camasa, suntem siguri ca nu ai cum sa gresesti!

Cum iti alegi pantalonii?

Am putea purta o discutie interminabila despre cum sa alegi ce stil de pantaloni sa porti, in functie de momentul zilei sau de conjunctura. Totusi, ca sa scurtam povestea, daca iesi la o intalnire la un restaurant de lux, opteaza pentru o pereche de pantaloni din stofa de lana, la dunga, care sunt definitia elegantei in sezonul rece. Daca vremea nu este foarte rece si daca contextul o permite, poti opta pentru o pereche de pantaloni chinos, intr-o culoare neutra, extrem de potriviti pentru situatii care nu cer un anumit dresscode.

Ce facem cu pantofii?

Este important sa alegi pantofii potriviti pentru tinuta ta. Nu, nu recomandam in niciun caz o pereche de pantofi sport pentru o cina romantica la restaurant. O pereche de pantofi cu siret, de tip Oxford sau Derby, fac intotdeauna o impresie buna. Fireste, poti opta pentru o pereche de ghete elegante, de tip Chelsea sau Jodhpur. Exista numeroase optiuni, dintre care poti vedea si pe site-ul BMan.

Mai imbrac si sacou?

Cu siguranta! Fireste, poti inlocui oricand sacoul cu un pulover anchior, pus peste o camasa, sau un pulover cu fermoar. Sau, daca, vrei sa te simti ceva mai confortabil, ori esti o persoana ceva mai friguroasa, poti opta pentru o combinatie de helanca si sacou, look cu care nu ai cum sa gresesti.

Detaliile fac diferenta

Uneori hainele sunt suficiente pentru un look reusit, dar detaliile sunt cele care impresioneaza cu adevarat. Adauga un ceas la incheietura, o batista in buzunarul sacoului sau o cravata asortata cu camasa si vei observa diferenta. Incearca sa te limitezi doar la cateva accesorii pentru a nu supraincarca tinuta fara rost.

Daca ai nevoie de sfaturi extra pentru conceperea unei tinute de Valentine’s Day, te asteptam pe blog sau in magazinul nostru online!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE