Cum sa iti alegi sacourile si jachetele pentru aceasta toamna

Cum sa iti alegi sacourile si jachetele pentru aceasta toamna

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Viata de zi cu zi parca a devenit putin mai diferita, acum ca anotimpul s-a schimbat. Diminetile sunt mai reci, dupa-amiezile sunt ceva mai calde, iar stilul tau vestimentar a trebuit sa sufere cateva mici modificari, pentru a te plia pe conditiile pe care natura ti le pune la dispozitie. Pentru ca vrem sa fii mereu pregatit, am creat o selectie cu cele mai potrivite sacouri pentru tine, in aceasta perioada. Descopera acum cum sa iti alegi sacourile pentru aceasta toamna.

Sacouri elegante

Nu renuntam nici sezonul acesta la sacouri, mai ales ca acum este momentul perfect pentru a le scoate din garderoba in lume. Si daca tot este perioada propice pentru ele, ti-am pregatit o selectie care sa te dea pe spate. Mizam foarte mult pe nuante de toamna, precum bordo, care se pliaza extrem de bine cu anotimpul in care ne aflam. Preferatul nostru este sacoul office bordo, din 100% lana Vitale Barberis, extrem de confortabil si cu o croiala eleganta si rafinata. Reverele crestate, buzunarele laterale deschise si detaliile date de imprimeul cu carouri fine, negre, te vor ajuta sa obtii un look smart casual in cel mai scurt timp. Poarta-l impreuna cu o camasa, cravata si pantaloni eleganti si esti gata de plecare, in orice dimineata.

Sacouri smart casual

Stim ca in unele zile te trezesti fara chef sau lipsit de inspiratie pentru crearea unei noi tinute, asa ca venim cu o recomandare de sacou crem New Modern Office spandex, pe care il poti purta atat la birou, cat si la o plimbare, atunci cand vrei sa obtii un look mai putin sofisticat. Acesta prezinta gluga detasabila si inchidere cu fermoar, dar si cu nasturi, ceea ce il transforma intr-o piesa unica. Combina-l cu un tricou uni, alb, si pantaloni asortati, pentru o tinuta on point in acest sezon. Tesatura este una usor elastica si moale, care il face extrem de confortabil. Suntem siguri ca va deveni preferatul tau in cel mai scurt timp.

Jachete de toamna

Indiferent ca mergi la birou sau pleci cu treaba prin oras, trebuie sa te asiguri ca ai cu tine o haina care sa te protejeze de temperaturile scazute. Daca nu vrei sa porti un sacou, si sa mergi pe o varianta mai casual, avem exact alegerea potrivita pentru tine. O jacheta safari crem Milano Design este suficient de groasa pentru a te feri de temperaturile scazute si, in plus, are un look simplu, stilat si usor de integrat, atat intr-o tinuta simpla, cat si intr-un outfit pentru mers la birou. Jacheta este confectionata dintr-un nylon ultra soft, obtinut cu o tehnologie de ultima generatie, care il face nesifonabil, usor si confortabil. Este decorata cu opt buzunare si are inchidere cu nasture si fermoar.

Care dintre cele trei optiuni de mai sus este preferata ta? Indiferent de stilul pe care il abordezi, ai nevoie de un sacou sau o jacheta in aceasta perioada. Intra pe site-ul nostru si alege cu incredere articolul vestimentar mult dorit, apoi nu uita sa finalizezi comanda!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE