Cum sa te imbraci bine cu un buget redus?

Cum sa te imbraci bine cu un buget redus?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Vrei sa obtii un look scump, dar nu ai resursele financiare pentru a-l crea? Nicio grija, echipa BMan te poate ajuta! Nu ai nevoie de piese de brand, extravagante si tipatoare pentru a arata bine. Sa fim sinceri, nu ai nevoie nici de un buget exagerat de mare pentru a obtine look-ul si stilul dorit. Daca alegi exact obiectele vestimentare potrivite si accesoriile aferente, nu ai cum sa dai gres. Haide sa inveti astazi cum sa te imbraci bine cu un buget redus!

  1. Poarta negru

Cercetand de atatia ani piata industriei vestimentare pentru barbati, am ajuns la concluzia ca este recomandat sa porti negru din doua motive. Unu ar fi acela ca negru este o culoare inchisa, iar culorile inchise dau un aer elegant unei tinute. Chiar si daca compui un outfit extrem de casual, daca este vorba despre un look all black, acesta din start va fi mai classy. Incearca sa compui aceeasi tinuta cu piese de alte culori si vei observa instant ca vibe-ul va fi diferit. In al doilea rand, negru te va ajuta sa ascunzi faptul ca hainele tale nu provin de la cel mai in voga designer al momentului.

  1. Poarta nuante neutre

Nuantele neutre te pot ajuta sa obtii usor look-uri curate, care sa para extrem de studiate. Un outfit compus din piese monocromatice, in nuante de bej, maro sau cafeniu, poate arata extrem de chic. Alege o camasa bej sau o pereche de pantaloni chinos maro si ai deja parte de un outfit care emana acel aspect de old money. Nu trebuie sa cheltuiesti multi bani pe astfel de articole, dar obtii un stil sofisticat super rapid.

  1. Alege accesoriile potrivite

Nimic nu poate da de gol mai rapid o tinuta ieftina decat accesoriile alese gresit. Renunta la coliere masive tip lant, care dau vibe-ul unui look cheap. Cheia in acest caz este sa mergi pe un stil cat mai minimalist. Alege un ceas clasic, inele in forme geometrice simple sau chiar o bratara fixa din argint. Nu uita sa nu combini accesoriile argintii cu cele aurii.

  1. Fit-ul este cheia

Aici nu vrem sa iti spunem ca orice articol vestimentar pe care il porti trebuie sa se aseze impecabil pe tine, foarte slim fit. Ceea ce incercam sa iti transmitem este ca outfiturile pe care le creezi trebuie sa aiba proportii corecte. Daca incerci sa obtii un look ceva mai slim, asigura-te ca nu strici feng shui-ul cu o pereche de incaltari masive. Acelasi aspect este valabil si in cazul in care mergi pe un look mai wide, situatie in care iti recomandam sa pastrezi proportiile tuturor articolelor purtate.

  1. Achizitioneaza articole vestimentare de baza

Renunta la camasile cu flori sau la gecile cu tinte si limiteaza-te la articole vestimentare clasice, cu o croiala simpla si in nuante de baza, usor de asortat. Vorbim aici despre pulovere, camasi, tricouri uni, jeansi clasici, pantaloni chino sau de costum, sacouri, paltoane si geci.

Nu uita, nu trebuie sa cheltuiesti foarte multi bani pentru a obtine un look de invidiat. Trebuie doar sa tii cont de regulile mai sus mentionate si sa te simti bine in hainele pe care le porti. Ai nevoie de piese noi in garderoba? Nu ezita sa vizitezi magazinul nostru online, pentru oferte si inspiratie!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE