Da un refresh garderobei tale cu tinutele BMan

Da un refresh garderobei tale cu tinutele BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Stim cum este sa ajungi in momentul in care niciuna dintre tinutele tale nu mai prezinta interes. Sau momentul in care privesti lung la piesele tale vestimentare si nu mai ai nicio idee cum sa le combini intre ele. Ei, bine, inseamna ca a sosit timpul pentru a face cateva schimbari in viata si implicit in dressingul tau. Esti pregatit? Iata, mai jos, cum sa dai un refresh arderobei tale cu tinutele BMan.

Tinuta completa Daily Casual

Esti in cautarea unei tinute perfecte pentru viata de zi cu zi, in care sa te simti confortabil, dar sa arati si bine? Say no more, we got your back! Iti propunem astazi tinuta completa Daily Casual, care contine tot ceea ce ai nevoie pentru un look de invidiat, dar relaxat. Ce contine aceasta? Ai parte de un pulover barbati albastru turqoaz, confectionat din 100% lana Merino, tesatura fina si matasoasa la atingere, care nu se scamoseaza in urma purtarilor indelungate. Mai primesti o pereche de blugi albastru verzui, confectionati din 98% bumbac, pe o croiala comfort, curea elastica bleumarin cu catarama metalica si ajustare flexibila si, bineinteles, o pereche de pantofi barbati casual albi Palermo, din 100% piele naturala de bovine si piele intoarsa, cu sireturi asortate si talpa cusuta din spuma eva, cu grad ridicat de confort.

Tinuta completa Daily Smart Casual

Ce ai spune de o tinuta ceva mai altfel? Vorbim aici despre o tinuta completa Daily Smart Casual, care nu doar ca arata bine, dar te va si pune in evidenta. Aceasta contine un palton bej din tesatura fina din 100% lana, potrivit sezonului de primavara, cu o croiala lejera si extrem de versatila, un hanorac crem model sport, din 100% bumbac de calitate superioara, o pereche de pantaloni crem simpli, cu un croi relaxat, elastic in talie si croiala confort fit si o pereche de pantofi barbati casual albi, cu presaj, din 100% piele naturala de vitel, sireturi asortate si talpa cusuta din spuma eva, cu grad ridicat de confort.

Tinuta completa Modern Office

Pentru ca este cazul ca iti prezentam si o tinuta demna de o zi la birou a barbatului modern, iata o propunere de tinuta completa Modern Office care va deveni in scurt timp preferata ta din garderoba. Aceasta contine un sacou bleumarin office, confectionat din tesatura fina si confortabila de lana, o helanca albastru cerneala, din lana ultra soft si acryl tricotaj, placuta la atingere si care nu se scamoseaza in timp, o pereche de pantaloni bleumarin model Office, din amestec predominant de lana, tesatura care nu formeaza cute inestetice, o curea bleumarin impletita, o batista cafenie cu imprimeu Paisley si o pereche de pantofi casual albi cu presaj, din 100% piele naturala de vitel, sireturi asortate si talpa eva, din spuma, cu grad ridicat de confort la purtari indelungate.

Ce parere ai despre propunerile noastre de tinute? Daca te-am nimerit, le poti gasi pe site, la doar un click distanta. Daca nu au fost pe gustul tau, te asteptam cu si mai multe modele pe care sa le descoperi!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE