De ce este important sa iti reciclezi hainele si cum sa o faci?

De ce este important sa iti reciclezi hainele si cum sa o faci?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

In fiecare an, fie ca vrei sau nu, mai renunti la o parte din hainele pe care le ai deja. Fie ca ti-au ramas mici sau mari, fie ca s-au deteriorat sau pur si simplu nu iti mai plac, articolele vestimentare vin si pleaca. Intrebarea care apare in acest punct este: ce faci cu hainele pe care nu le mai porti? Vrem sa te ajutam in aceasta privinta, asa ca haide sa vedem impreuna de ce este important sa iti reciclezi hainele si cum sa o faci? Camasi barbati de la Bman.

Ajuti la protejarea mediului

Cu siguranta reciclarea a cateva articole vestimentare nu va face o diferenta majora pe suprafata pamantului, dar cu pasi mici se poate produce schimbarea. Daca vei alege sa reciclezi o bluza, in loc sa o arunci la cosul de gunoi, poti face un bine major, deoarece reutilizarea fibrelor poate duce la utilizarea a mai putine resurse, atat monetare, cat si de mediu, care ar trebui utilizate pentru cultivarea unor fibre noi.

Le poti reconditiona

Ai cateva articole vestimentare in stare perfecta, dar ceva te impiedica sa le porti. Nu iti recomandam sa le pastrezi mai mult de un an fara a le purta, deoarece sansele de a te indragosti din nou de ele sunt relativ mici. Fireste, daca nu doresti sa te desparti de ele, le poti reconditiona. Poti transforma blugii pe care nu ii mai porti in pantaloni scurti sau poti adauga patch-uri din material pe tricoul preferat care s-a gaurit. Apeleaza la un croitor, pentru a obtine un rezultat bun. Pantaloni barbati de la bman.

Le poti dona

Ai scos hainele de iarna din dulap si constati ca sunt multe articole vestimentare care nu se mai potrivesc cu stilul tau actual. Nu doresti sa le arunci, deoarece majoritatea sunt in stare impecabila. In acest caz, le poti dona unor persoane care se vor folosi de ele. Acestea pot fi prieteni sau cunostinte, daca isi doresc hainele tale si se pot folosi de acestea. Fireste, le poti dona unor persoane nevoiase sau la un centru de intrajutorare, si astfel faci un bine pentru comunitate. Costume barbati de la bman.

Le poti vinde

Hainele de care vrei sa scapi sunt intr-o stare foarte buna? Atunci spala-le, calca-le, fa-le niste poze care sa le puna in evidenta si incarca-le pe facebook sau pe o platforma care se ocupa cu comercializarea hainelor second hand. Astfel vei obtine si un mic profit, iar persoanele care le vor cumpara se vor alege cu haine aproape noi, intr-o conditie buna.

Le poti transforma in haine de casa

Cu totii avem acele haine pe care le purtam prin casa, dar care nu arata neaparat in cel mai grozav mod posibil. Daca vrei sa renunti la cateva dintre hainele bune, de ce nu le transformi in articole vestimentare de purtat prin casa? Acel pulover cu Mos Craciun pe care nu il mai porti in public, poate fi extrem de calduros si confortabil atunci cand iti petreci duminica pe canapea.

Reciclarea si reutilizarea hainelor sunt activitati care ar trebuie sa ne pasioneze pe noi toti. Nu uita sa ramai la curent cu blogul BMan, pentru si mai multe sfaturi utile despre hainele si moda masculina!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE