Descopera cea mai potrivita incaltaminte pentru toamna

Descopera cea mai potrivita incaltaminte pentru toamna

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Ne mai despart doar cateva saptamani de inceputul toamnei, asa ca daca vrei sa incepi sa iti compui garderoba, acum este momentul perfect pentru a da startul. Desi caldura nu ne va parasi prea curand, este bine sa iti asiguri cateva articole de baza, cum ar fi incaltamintea. Iata ca astazi iti vom prezenta cea mai potrivita incaltaminte pentru toamna, de la BMan.

Pantofi Albi Tip Sneakers

Cauti o pereche de incaltaminte pe care sa o poti purta cu aproape orice tinuta care iti vine in minte? Atunci avem propunerea ideala pentru tine. Pantofii Albi Tip Sneakers din 100% piele naturala sunt confectionati din piele naturala de vitel, cu insertii exterioare de piele intoarsa, in zona staifului si a bombeului. Acestia prezinta sireturi asortate si talpa din spuma eva, care ofera confort sporit, pentru purtari indelungate, zi de zi. Pantofii prezinta piele naturala si la interior, de culoare crem, iar limba are captuseala dubla din piele. Ce sa vezi, un pantof are o greutate de doar 350 grame. Ii poti integra cu succes la tinute care contin blugi, pantaloni chinos, camasi, bluze cu maneca lunga sau tricouri.

Pantofi Oxford Cafenii

Nu poti trece prin toamna fara o pereche de pantofi cu siret, eleganti, potrivit pentru tinutele in stil smart casual. Aici se incadreaza perfect Pantofii Barbati eleganti cafenii Oxford, care sunt confectionati din 100% piele naturala de bovine, captusiti la interior cu piele naturala. Talpa este ortopedica si iti asigura un nivel de confort optim. Ii poti purta cu succes la evenimente cu staif, avand un design whole-cut, fiind considerati printre cei mai potriviti pantofi pentru evenimentele formale, oferind intotdeauna o nota de refinament si eleganta purtatorului.

Pantofi Casual Albi Punctati

O pereche de incaltaminte extrem de potrivita pentru aceasta perioada de trecere dintre vara si toamna este perechea de Pantofi Casual Albi Punctati, din 100% piele naturala de vitel, la interior si exterior. Acestia prezinta un design unic, cu presaj punctat, modern, fiind usor de asortat la tinutele de tip casual. Un pantof are o greutate de doar 350 de grame si prezinta talpa din spuma EVA Extra Comfort One, cu flexare usoara de pana la 90 de grade.

Pantofi Bleumarin cu Elastic

Continuam in sfera casualului si iti prezentam o pereche de pantofi super comozi, confortabili si usor de incaltat sau purtat. Pantofii Barbati Casual Bleumarin cu Elastic sunt fabricati din piele naturala de vitel, 100%. Acesti pantofi nu au siret, ci prezinta o inchidere de tip slip on, cu o banda elastica. Talpa este cea pe care o cunosti, din spuma EVA, confortabila si comoda. Nuanta de bleumarin ii face usor de purtat si de asortat, la blugi, pantaloni chinos, camasi sau tricouri.

Nu astepta prea mult si comanda-ti acum inaltamintea perfecta pentru toamna. Daca ai nevoie de ajutor in vederea alegerii perechii perfecte, consilierii nostri te vor ajuta si ghida cu toate informatiile necesare.

Iti recomandam sa consulti si sectiunea noastra de Outlet, unde poti gasi produse la pret redus!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE