Descopera Colectia Sport alaturi de BMan

Descopera Colectia Sport alaturi de BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Conditia fizica a devenit una dintre principalele preocupari ale omului modern. Intre mers la birou si petrecut timp cu familia, este necesar sa iti gasesti putin timp pentru a merge la sala, a practica un sport sau a alerga in aer liber. Pentru ca dorim ca tinuta pe care o porti sa fie impecabila indiferent de circumstanta, am lansat Colectia Sport, marca BMan. Aceasta contine articolele vestimentare perfecte pentru momentele in care sportivul din tine isi face simtita prezenta. Descopera astazi, Colectia Sport, alaturi de BMan.

Pantaloni scurti

Pentru ca vremea este deja predominant calda si insorita, a venit momentul sa faci schimbari in garderoba. Incepem cu pantalonii scurti, ideali pentru o sesiune de jogging prin parc sau chiar pentru o dupa-miaza petrecuta in aer liber, alaturi de prieteni sau familie. Pantalonii nostri scurti sunt confectionati din 100% bumbac de cea mai inalta calitate. Sunt caracterizati de un croi lejer, doua buzunare cu fermoar, talie elastica si inchidere cu snur.

Pantaloni lungi

Daca pantalonii scurti nu sunt pe placul tau sau pur si simplu cauti o pereche care sa se potriveasca indiferent de tipul de vreme, iata si raspunsul. Pantalonii sport lungi se potrivesc cu majoritatea tipurilor de silueta, avand un croi lejer si confortabil. Acestia sunt confectionati din 100% bumbac de calitate si sunt ideali pentru practicarea diverselor activitati sportive sau pentru timp petrecut in casa. Ii gasesti pe site, intr-o varietate de culori, precum: bordo, alb, verde, bleu sau bleumarin.

Hanorac sport

Daca esti genul de persoana inversunata care face sport in aer liber, indiferent de vreme, afla ca ne-am gandit si la tine. Hanoracul marca BMan este confectionat special pentru ca tu sa fii protejat de frig, in timp ce te simti extrem de confortabil. Acesta este fabricat din bumbac si are o croiala confort fit, gluga ajustabila cu snur si un buzunar de tip marsupiu. Il gasesti pe site, disponibil in mai multe nuante.

Pulover sport

Daca hanoracul clasic nu este tocmai potrivit stilului tau, dar vrei sa ai parte de confortul pe care il ofera un astfel de articol vestimentar, say no more! Un pulover sport iti va oferi acelasi feeling cosy precum un hanorac, intr-un concept diferit. Poti introduce puloverul sport intr-o multitudine de tinute, atat sport, cat si casual.

Tinuta completa casual

Pentru a te scuti de chinul cautarilor indelungi, ne-am hotarat sa cream cateva modele de tinuta completa casual, de tip sportwear. Acest outfit contine trei produse:

  •         Hanorac sport barbati – confectionat din bumbac de calitate, este ideal atat pentru zilele racoroase petrecute in natura sau in oras, cat si pentru activitati de tip sportiv, fiind foarte confortabil
  •         Pantaloni sport barbati – fireste, confectionati din bumbac, acesti pantaloni sunt mai mult decat potriviti pentru jogging, activitate fizica la sala de sport sau o zi petrecuta in confortul locuintei.
  •         Pantofi casual albi – sunt confectionati din 100% piele naturala de bovina, decorati in zona staifului cu piele intoarsa. Incaltarile prezinta sireturi asortate, iar talpa din spuma, lipita si cusuta ofera un confort ridicat, pentru purtarea zilnica lejera.

    Garderoba ta are nevoie de articole sportive noi? La BMan ne-am pregatit cu articole vestimentare sport pe placul tuturor. Intra pe site si arunca o privire la noile modele adaugate!

    DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

    Articol scris de: DigitalPoint

    ALTE ARTICOLE