Descopera noua colectie Back to Office de la BMan

Descopera noua colectie Back to Office de la BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Toamna reprezinta prilejul perfect pentru a aduce schimbari majore in garderoba. Ai renuntat la materialele fluide si subtiri pentru unele mai groase si mai calduroase. Totodata, acum ai sansa sa iti perfectionezi stilul, cu suprapuneri de articole vestimentare, cele mai recomandate pentru vremea din aceasta perioada. Fireste, nu te lasam sa te descurci singur, ci venim cu o colectie proaspata, cu cele mai atractive piese pe care le poti alege. Descopera acum noua colectie Back to Office de la BMan.

Geci si jachete

Toamna este despre tinute cu cat mai multe layere. Acestea nu doar ca te ajuta sa obtii un look impecabil, dar te si protejeaza de frig atunci cand este nevoie. Pentru vremea din aceasta perioada recomandam cu toata caldura gecile si jachetele, pe care sa le poti purta atat peste o camasa, cat si peste un tricou sau un pulover. Iti sugeram sa alegi nuante neutre, in ton cu paleta de culori a toamnei, precum bej, kaki, maro sau negru. Printre modelele noastre preferate se numara geaca premium modern casual neagra tip Parka, geaca safari barbati maro latte office design sau geaca barbati toamna – iarna bej aronia.

Pulovere

Puloverele nu sunt ideale doar iarna, ci si toamna, in special in zilele cu temperaturi foarte joase, cand tot ce iti doresti este sa porti ceva calduros si confortabil. Daca suferi din pricina frigului iti recomandam sa optezi pentru materiale naturale, care sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie si care sa iti pastreze caldura corporala, precum lana, bumbacul sau casmirul. Puloverele barbati tip sweater din 100% bumbac natural sunt extrem de cautate si apreciate in acest sezon, deoarece sunt versatile si usor de integrat in tinute casual. In plus, paleta de culori este una chiar variata si bogata, am putea spune, cu nuante de albastru, verde, maro, crem, indigo, alb sau bordo.

Blugi slim fit

Confortabili, stylish si mereu la indemana atunci cand nu ai timp de facut combinatii iesite din tipare, blugii nu dezamagesc nici in acest sezon. Usor de imbracat si usor de purtat, blugii reprezinta o alegere sigura chiar si pentru o tinuta office. Vrei sa porti blugi la birou? Trebuie doar sa mai adaugi o camasa, un sacou si o pereche de pantofi cu siret si obtii un look curat si stilat. Iti recomandam blugii office barbati slim fit in nuante de albastru, confectionati dintr-o tesatura super calitativa, cu 98% bumbac si doar 2% elastan.

Pantaloni design Gurkha

Te-ai saturat de pantalonii clasici si vrei sa mergi pe o varianta mai moderna? Atunci trebui sa dai o sansa pantalonilor barbati crem design Gurkha amestec lana. Acestia sunt confectionati din amestec inovativ de lana si fibre cu efect usor stretch (Stress Resistant Fabric). Au un design elegant si practic, cu o inchidere deosebita si accesorizare utila, care elimina necesitatea purtarii unei curele.

Ce parere ai despre noile articole vestimentare din colectia de toamna Back to Office? Noi speram sa fie pe placul tau. Daca iti place ceea ce vezi nu uita sa iti adaugi produsele preferate in cos si sa comanzi inainte de epuizarea stocurilor.

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE