Descopera reducerile WINTER SALE la BMan

Descopera reducerile WINTER SALE la BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Cum iarna este departe de a se sfarsi, ne-am gandit sa iti facem un dar post Sarbatori, de care sa te poti bucura pe deplin in aceste luni de iarna. Vorbim, fireste, despre reducerile de iarna, WINTER SALE, care sunt mai avantajoase ca niciodata. Tu de ce articole noi ai nevoie in garderoba: camasi, pulovere, pantaloni sau ghete? Esti pregatit pentru preturi mai mici cu pana la 50%? Haide sa descoperim impreuna reducerile WINTER SALE la BMan!

Pulover 100% lana

Nimic nu poate fi mai potrivit pe timp de iarna decat un pulover confectionat din 100% naturala, 100% confortabil, stilat si calduros. Noi iti recomandam un pulover din 100% lana pentru barbati, crem, cu guler rotund, acum la reducere, de la 245 lei la numai 185 lei. Acesta este fabricat din lana ultra soft, de calitate superioara de tip Merino, printr-o tehnologie performanta. Prezinta o croiala de tip Comfort fit si poate fi purtat atat impreuna cu blugi, pantaloni chinos sau in combinatii office, cu camasa si pantofi eleganti. Este disponibil si in alte nuante, precum bleu, lila, portocaliu, turcoaz sau verde.

Geaca Modern Casual

Daca paltonul nu pare sa mai faca fata frigului de afara, ce ai spune de o geaca noua? Geaca Barbati Crem Milano Design face parte din sezonul actual de iarna, avand un design cool si de actualitate. Este confectionata din 95% lana ultra soft, dupa o croiala Comfort fit, prezentand inchidere cu nasturi si fermoar si gluga detasabila cu blana naturala de vulpe si umplutura din puf natural, la interior. O gasesti acum pe site, la pret redus.

Ghete Chelsea

Acum ca ai rezolvat cu puloverul si geaca, ai nevoie si de o pereche noua de incaltari. Cele mai cautate in acest sezon au fost si sunt ghetele model Chelsea. De aceea venim in intampinarea ta cu o pereche de Ghete Chelsea Trend Negre, din 100% piele naturala neagra de vita la exterior si captuseala de blana la interior. Branturile sunt extrem de confortabile, fiind atasate pe un calapod modern, care ofera confort sporit la purtarea zilnica.

Palton Doua Randuri

Pana nu se va inventa un model mai elegant de haina decat paltonul, noi nu ne dezicem de la crezul nostru. Pentru ca orice barbat cu stil trebuie sa detina un palton in garderoba sa, iti propunem un Palton Negru Barbati cu doua randuri de nasturi, confectionat din 90% lana naturala si 10% casmir. Modelul prezinta rever ascutit, inchidere in trei nasturi, un singur slit, buzunare laterale exterioare, doua buzunare interioare si captuseala. Il gasesti pe site, la pret redus, disponibil in variantele negru sau bleumarin.

Pantaloni Cafenii

Pantalonii Barbati Cafenii, model Office, sunt fabricati dintr-o tesatura cu 65% lana naturala si ies in evidenta prin look-ul cool si croiala slim, fiind atat confortabili, cat si eleganti. Materialul nu se sifoneaza, deci ii poti lua cu tine si purta peste tot. Grabeste-te sa ii prinzi pe stoc, la reducere!

 

Ce zici, iti gasesti putin timp pentru reducerile de iarna WINTER SALE, de la BMan? Te asteptam cu multe produse de calitate, la preturi foarte avantajoase!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE