IN CATE FELURI POTI PURTA O CAMASA?

IN CATE FELURI POTI PURTA O CAMASA?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Una dintre piesele de imbracaminte statement din garderoba oricarui barbat este camasa. Poate fi atat comoda, cat si eleganta, purtata indiferent de anotimp sau prilej. Contrar unor opinii, camasa nu se poarta doar la evenimente speciale, ci se poate integra usor intr-o tinuta, in numeroase ocazii.

camasi-barbati-bman

Vrei sa adopti si tu un stil clasic, dar versatil, si usor de adaptat?

Haide sa iti prezint patru stiluri de camasi si felul in care le poti purta, in functie de contextul in care urmeaza sa iti petreci ziua. Sfatul nostru este sa achizitionezi cate una din fiecare, pentru a fi mereu pregatit de orice ocazie, fie ca este vorba despre o plimbare relaxanta intr-o zi de weekend, sau o intalnire de business, unde orice detaliu conteaza.

Camasa casual, pentru zile obisnuite si relaxate

cmasi-casual-barbati-bman

Camasile casual, cu carouri, buline, dungi sau uni, sunt cele mai potrivite pentru o zi linistita la birou, o intalnire, sau o iesire cu prietenii.

Stilul slim fit este putin mai elegant si se potriveste unei constitutii atletice. Iti propun sa porti camasa slim fit cu o pereche de blugi sau cu pantaloni din bumbac, fie scurti ori lungi. Acest exemplu de tinute permit purtarea oricarui tip de incaltari. Ce zici, nu-i asa ca suna bine?

Alta varianta pe care te sfatuiesc sa o alegi este camasa din flanel, arhicunoscuta datorita stilului lumberjack. Confectionata dintr-un material putin mai consistent, o poti purta cu un tricou pe dedesubt, fiind potrivita pentru zile cu vreme favorabila, cand nu ai nevoie de o jacheta, sau pentru seri racoroase de vara. O poti purta descheiată complet sau partial, doar la nasturii superiori.

Probabil ai nevoie si de o optiune pentru sezonul cald. Iti recomand camasile tip tunica si cele din in, pentru ca sunt confectionate din materiale racoroase, care permit pielii sa respire si care se usuca mult mai repede decat bumbacul.

Camasa eleganta, pentru evenimente deosebite

camasi-elegante-bman

Ai fost invitat la o nuntă, urmeaza un eveniment somptuos sau vrei sa impresionezi la o intalnire eleganta, dar nu esti sigur cum sa iti compui tinuta? In acest caz, cel mai bine este sa alegi cu atentie o camasa sic, pe care sa o asociezi cu un sacou sau o vesta.

Camasile albe sunt usor de asortat la orice tip de tinuta, si pot fi accesorizate cu o cravata sau un papion. Obtii astfel un aspect simplu si ingrijit, fara sa gresesti. Pe de alta parte, cele negre pot fi purtate într-un outfit all-black sau cu un sacou alb, obtinand astfel un look consacrat, à la James Bond.

Camasa pentru munca

camasi-business-barbati-bman

Dacă lucrezi într-o corporatie sau in mediul business, imaginea pe care o afisezi la locul de munca este cartea ta de vizita. In acest context iti doresti sa arati ca un profesionist, nu-i asa? Fie bleo sau alba, o camasa simpla sau cu dungi subtile este cel mai usor de asortat cu pantaloni de bumbac, stofa sau cu pensa. Doar asa vei obtine aspectul profi pe care doresti sa il afisezi.


Chiar dacă nu lucrezi intr-un mediu care impune tinuta business, nu uita - uneori ajuta daca te imbraci pentru jobul pe care il doresti, nu pentru cel pe care il ai.

Camasa pentru vacanta

camasi-casual-barbati

Afara e soare, iar tu esti deja cu gandul la vacanta, piscina, ori la plimbarea de weekend prin parc sau gradina botanica. Pentru ca acum ai prilejul de a renunta la tinutele sobre, opteaza pentru o camasa colorata, cu un imprimeu geometric sau floral. Nu te teme sa faci o schimbare!

Te pune in dificultate intrebarea „Cu sau fara buzunar”? Ei bine, desi acest aspect tine intr-un final de preferintele fiecarui barbat, e bine sa stii: camasa fara buzunar este mult mai formala, deoarece se poarta pe sub sacou sau vesta, iar buzunarul nu are o utilitate in acest caz. Camasa cu unul sau doua buzunare este, in schimb, potrivita unui context mai putin formal.


Asadar, nu trebuie sa fie o ocazie deosebita pentru a purta camasa. Profita de prima ocazie pentru a te imbraca asa cum iti doresti si nu lasa hainele sa zaca in dulap. Pana la urma, esti un barbat caruia ii place sa se imbrace cu stil, nu?


Am pregatit pentru tine camasi de o calitate garantat superioara, pentru ca tu sa poti alege modelul dorit. Avem grija ca dimensiunile să fie adaptate fizionomiei tale si facem livrarea direct la tine acasa, gratuit!

Citeste si:

CUM IMI ASORTEZ UN SACOU NEGRU IN DUNGI?

CELE MAI FRECVENTE 5 GRESELI VESTIMENTARE DE CARE TREBUIE SA TE FERESTI ORICAND

TIPURI DE PANTALONI DE NELIPSIT DIN GARDEROBA

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE