Modele de tinute elegante pentru baieti si barbati

Modele de tinute elegante pentru baieti si barbati

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Acum ca vremea incepe sa se incalzeasca, este timpul sa iti pregatesti tinutele pentru petrecerile si evenimentele care vor urma. Noi ne-am pregatit din timp, cu tinute si articole vestimentare noi si la moda, pentru ca tu sa ai parte de o gama variata de optiuni si un look fara cusur, indiferent de varsta. Esti pregatit sa descoperi propunerile noastre? Atunci ramai alaturi de BMan si vezi modele de tinute elegante pentru baieti si barbati.

Tinuta Smart Casual Onix

O tinuta demna de orice gentleman care vrea sa fie atent cu imaginea sa este tinuta Smart Casual Onix, compusa din sase produse. Aceasta contine un sacou crem simplu, confectionat din amestec de tesatura din lana fina cu in, cu o croiala exemplara, o camasa alba, simpla, din bumbac poplin 100%, care poate fi purtata atat cu pantaloni eleganti, cast si cu jeans, o pereche de pantaloni cafenii  din amestec de lana si fibre cu efect de stretch, o pereche de mocasini tassel, din 100% piele naturala maro, o cravata maro din 100% microfibra si o batista cafenie din acelasi material. Iti recomandam aceasta tinuta indiferent de varsta, pentru un look cat mai stilat.

Tinuta Modern Casual Events

Daca iti place ca tinutele tale sa aiba un plus de culoare, atunci aceasta propunere ti se adreseaza. Tinuta Modern Casual Events este compusa din sase produse. Primesti un sacou burgundy simplu, din lana cu in, o camasa alba din bumbac poplin 100%, o pereche de pantaloni crem din bumbac si fibre cu efect de stretch, o pereche de pantofi casual albi, din 100% piele naturala de vitel, o cravata burgundy crosetata si o batista cu imprimeu paisley din microfibra.

Tinuta Smart Casual Olive

Daca vrei sa mergi la sigur cu tinuta pe care o alegi, atunci vei adora propunerea noastra de Tinuta Smart Casual Olive, care cuprinde sase produse care pot fi purtate atat impreuna, cat si separat. Printre acestea se numara un sacou verde kaki simplu, din lana si in, o camasa alba din bumbac, o pereche de pantaloni bej, tip chinos, o pereche de pantofi casual albi, simpli, din piele naturala de vitel, o curea cafenie impletita, dar si o batista alba cu margini cafenii, pentru un look de zi cu zi special.

Tinuta Smart & Modern Casual

Vrei sa impresionezi pe toata lumea cu tinuta aleasa? In acest caz vei adora Tinuta Smart & Modern Casual de la BMan. Aceasta este compusa din sapte produse: un sacou bleumarin la doua randuri de nasturi, din tesatura fina de lana, o camasa alba cu imprimeu in dungi bleu, o cravata bleumarin business casual, o batista alba, simpla, o pereche de pantaloni bej, model chino, o curea cafenie cu catarama metalica si o pereche de pantofi Derby Brogue cafenii, din piele naturala 100%.

Nu-i asa ca ti-ai gasit deja cel putin o tinuta preferata dintre propunerile noastre? Un barbat poate fi stilat, indiferent de varsta si de aceea te asteptam pe site cu si mai multe articole vestimentare dintre care sa poti alege!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE