Povestea pachetului cadou Bman

Povestea pachetului cadou Bman

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

       Povestea pachetului cadou Bman a inceput in luna noiembrie a anului 2017. Este o poveste adevarata ca daca nu ar fi, nu s-ar povesti. Era o zi de noiembrie insorita, o zi in care Mos Craciun cu privirea lui blanda, cu glasul domol si un aer misterios ne-a propus sa il ajutam cu aceste cadouri speciale pentru a putea face fericita cat mai multa lume.

Am tot cautat idei pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor lui, simteam cumva presiunea, fiindca ii simteam din carisma importanta mare a acestor cadouri. Asa au aparut "Pachetele Cadou", exact ceea ce Mos Craciun astepta de la noi, cadoul potrivit pentru fiecare, cadoul care implineste dorinte si anticipeaza asteptari.

Impachetat cu multa dragoste, cu multa ingeniozitate, orice cadou Bman ajunge la inima celui caruia ii este destinat. 

Cadouri pentru jumatatea ta draga, pentru tata, pentru frate, pentru cel mai bun prieten.

pachete mos craciun barbati

In acest articol, vreau sa iti prezint pas cu pas, conceputul din spatele pachetelor cadou Bman.

Pasul 1.

Am creat o cutie special amenajata pentru combinatii de 3 sau 4 piese vestimentare. Compartimentul mare (cel din stanga) a fost gandit pana la cel mai mic detaliu, pentru pulovere sau camasi, ori combinatia celor doua cu fular. In partea dreapta sus, am creat un compartiment pentru un accesoriu special care face diferenta (fie ca vorbim de sosete, curele, batiste sau butoni); cel de jos este dedicat pentru cravate, fesuri, manusi sau esarfe subtiri.

Pasul 2.

Fiecare pachet cadou este trecut prima data printr-un ambalaj. O hartie din matase marsala, avand o culoare eleganta, specifica fiecarui domn. Aceasta acopera in strat dublu intreaga cutie.

Pasul 3.

Pentru ca acest cadou sa arate impecabil, pentru  a crea un impact artistic in spiritul Craciunului, acest pachet este sustinut de un snur din hartie rasucita. Deasupra am presarat picaturi de cetina alba.

Pasul 4.

Cadourile se impacheteaza cu imaginatie si cu dragoste, astfel nu puteam exclude elementele specifice Craciunului: ramurica din brad natural si nelipsitul baton de scortisoara, alaturi de un plic personalizat, un mod extraordinar de a trimite mesaje celor dragi, prietenilor, familiei sau chiar partenerilor de afaceri.

Pasul 5. 

Pachetul este introdus intr-o sacosa de cadou, apoi este infasurat intr-o folie cu bule de aer, pentru amortizarea socurilor, zgarieturilor, a presiunii, a umezelii, temperaturilor extreme din timpul transportului.

Astfel, am finalizat dorinta Mosului, care ne-a mai cerut sa-ti facem si tie, special, un asemenea pachet cadou si sa-ti urez din partea mea si a lui, Sarbatori Fericite!

VEZI AICI: PACHETE CADOU PERSONALIZATE  pentru experiente unice

Cand daruiesti un cadou de Craciun primesti zambetul si bucuria celui caruia i te adresezi.  Adevarata magie a Craciunului vine din placerea de a darui.

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Vlad Tofan

ALTE ARTICOLE