Pregateste-te de cumparaturi in magazinul Outlet BMan

Pregateste-te de cumparaturi in magazinul Outlet BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Ai pus ochii pe cateva dintre produsele marca BMan, dar poate ca bugetul nu ti-a permis la momentul respectiv sa faci achizitiile dorite. Norocul este de partea ta, deoarece poti accesa acum pagina de outlet a magazinului. Camasi, veste, sacouri sau pantaloni, poti gasi acum piesele preferate, la reducere. Ramai alaturi de noi pentru a descoperi ultimele produse ramase in stoc.

Pantaloni barbati chinos verde

Intr-o culoare extrem de placuta, de verde deschis, pantalonii chinos pentru barbati sunt fabricati dintr-un amestec de bumbac si 2% elastan, cu o croiala slim fit. Pe langa faptul ca acesti pantaloni sunt extrem de confortabili, ies in evidenta si prin look-ul cool. Acestia pot fi combinati atat cu o camasa, pentru un look smart casual, cat si cu un pulover din lana. Ii gasesti acum la reducere, la doar 168 lei.

Camasa barbati neagra

O piesa must have in garderoba unui barbat, camasa neagra simpla, din in este atat eleganta, cat si relaxata. Prezinta maneci lungi, putand fi purtata atat vara, cat si primavara sau toamna. Materialul consta in tesatura de in texturata cu proprietati de racire naturala, care poate fi calcat foarte usor. Grabeste-te sa prinzi ultimele marimi, da doar 110 lei.

Sacou crem din lana

De cate sacouri are nevoie un barbat? Nu stim sa raspundem la aceasta intrebare, dar putem spune sigur ca ai nevoie de acest sacou crem, la doua randuri de nasturi. Acesta este confectionat din tesatura rezistenta de lana, dupa un croi slim fit. Sacoul este captusit la interior si este caracterizat de rever ascutit, doua buzunare laterale cu clapeta, cat si buzunare interioare. Ultimele marimi sunt acum disponibile la pretul de doar 379 de lei.

Vesta eleganta

Combinata cu o camasa si o cravata asortata, o vesta poate reprezenta piesa de interes a intregii tale tinute. Acelasi lucru il putem spune si despre vesta eleganta albastra, pe care o poti gasi in outlet-ul nostru. Este o piesa extrem de eleganta, care poate fi ajustata de catre specialistii nostri, in functie de preferintele si dimensiunile tale. Piesa este confectionata din tesatura de lana, extrem de rezistenta la purtari, in timp.

Pantaloni barbati din bumbac

Iti amintesti de prima pereche de pantaloni de care nu ai vrut sa te mai desparti? Acesta este cazul si cu pantalonii pentru barbati gri, simpli, confectionati din amestec de bumbac, cu doar 2% elastan. Pantalonii ies in evidenta prin look-ul cool si confortabil, talia elastica si inchiderea cu snur. Ii gasesti aucm pe site la doar 159 de lei.

Pantofi Oxford cu medalion

In outlet-ul nostru poti gasi nu doar haine, ci si incaltaminte. Pantofii Oxford cu medalion bordo sunt confectionati din 100% piele naturala, cu talpa din neolit. Acestia sunt extrem de eleganti si confortabili, putand fi asortati cu succes atat la tinute elegante, cat si la tinute smart casual sau office. Achizitioneaza-i acum la doar 185 de lei si asorteaza-i dupa bunul plac.

 

Grabeste-te sa prinzi marimile si cele mai bune preturi. Intra pe site-ul nostru si comanda tot ceea ce iti doresti!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE