Profita de Summer Sale doar la BMan

Profita de Summer Sale doar la BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Vara este anotimpul perfect pentru a profita de mare, soare si de...reduceri, bineinteles. Si nu vorbim despre orice fel de reduceri, ci de reducerile Summer Sale, de la BMan! Acum ai ocazia perfecta pentru a-ti achizitiona articolele vestimentare, incaltamintea sau accesoriile la care ai visat atata timp, la preturi de neegalat. Haide sa descoperim impreuna care sunt cele mai bune oferte ale acestei veri!

Sandale BMan la reducere

Chiar daca vara este pe sfarsite, acum ai ocazia perfecta pentru ati cumpara din timp incaltamintea potrivita pentru vara viitoare. Ca sugestie iti oferim sandalele BMan pentru barbati, din 100% piele naturala, in doua nuante atractive, negru si cafeniu. Acestea sunt incredibil de comode si versatile, putand fi purtate cu succes la orice tip de tinuta de vara. Talpa este confectionata din spuma si ofera un nivel de confort ridicat la purtarile indelungate. Iti vine sa crezi sau nu, o pereche de astfel de sandale cantareste doar 230 de grame, deci nici ca se poate mai usor de atat.

Pantaloni barbati BMan de vara

Pantalonii model Ames simpli sunt confectionati din 97% bumbac si doar 3% elastan, pentru confort sporit si , cu un croi simplu si inchidere cu siret. Sunt un model modern, care poate fi purtat atat impreuna cu tricouri, cat si cu camasi din in sau camasi cu maneca scurta. Au talie elastica, care ii face ideali pentru purtarile de zi cu zi.

Camasi din in BMan

Pentru ca inul este materialul vedeta al verii, am adus la sectiunea de reduceri si cateva modele de camasi din in, colorate si incredibil de confortabile. Acestea sunt disponibile in nuante diverse, precum caramiziu, alb, mov, crem, cafeniu, bleumarin sau bleu si au o croiala Comfort Fit. Se calca foarte usor si pot fi purtate impreuna cu pantaloni model Chinos sau Gurkha Design.

Pantaloni scurti BMan

Vara este momentul perfect pentru a renunta la vesnicii pantaloni lungi si a trece la mult indragitii pantaloni scurti. De aceea punem la bataie un model clasic de pantaloni scurti, din 100% bumbac natural, cu croiala Comfort Fit, inchidere cu siret, disponibil in doua nuante placute si usor de asortat, de crem sau bleumarin. Grabeste-te sa prinzi marimea ta pe stoc!

Mocasini pentru barbati BMan

Nu esti fan al sandalelor? Stai linistit, avem cate ceva pentru fiecare barbat. Iti mai putem recomanda mocasinii tip espadrila, ca incaltaminte de vara, model Penny. Acestia sunt confectionati din 100% piele naturala si sunt disponibili intr-o varietate de culori, precum bleumarin, negru, bej sau bordo. Sunt extrem de comozi, cu o talpa flexibila super ortopedica din cauciuc ecologic si pot fi purtati fara probleme intreaga zi. Au un sistem de incaltare tip slip on si se remarca imediat prin cusaturile decorative realizate manual, cat si prin imbracamintea de tip iuta, aplicata de jur imprejurul talpii. Sunt usor de purtat si accesorizat in tinute de tip casual sau smart casual. Ii poti achizitiona acum de pe site, la pretul redus de doar 315 lei, dela 449 lei.

Ce zici, faci niste cumparaturi? Profita de ultimele zile de reducere si imbogateste-ti garderoba pentru vara urmatoare!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE