Profita de ultimele zile de reduceri la BMan

Profita de ultimele zile de reduceri la BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Tu cand ai facut ultima data un upgrade garderobei? Daca asteptai ca produsele tale din wishlist sa fie ceva mai accesibile, acum este momentul perfect pentru a actiona. Este ultima ta sansa de a-ti intregi stocul de sacouri, pantaloni, camasi sau pantofi, cu preturi imbatabile. Haide sa descoperim impreuna ce poti cumpara, in cea mai buna perioada din an. Profita chiar acum de ultimele zile de reduceri la BMan!

Costume elegante

De cand nu ti-ai mai cumparat un costum nou? Daca a trecut prea mult timp, poate ca acum este momentul prielnic pentru a face o investitie de calitate, pe termen lung. O parte dintre costumele de pe site-ul BMan sunt acum la preturi reduse, deci nu ai niciun motiv sa nu profiti de ocazie. Poti achizitiona un costum din doua piese, din tesatura de lana, cu sacou captusit in totalitate pe interior, rever crestat, croiala comfort fit, buzunare interioare si laterale cu clapa si deschidere in doua pliuri la spate. Acesta costa in prezent doar 660 lei si poate fi ajutat complet gratuit de catre croitorii nostri, pentru a se potrivi perfect masurilor tale.

Sacouri din lana, bumbac sau in

Sacoul nu se va demoda niciodata, asa ca de ce sa nu iti iei pe mai multe culori sau potrivite pentru mai multe anotimpuri? Acum poti achizitiona un sacou din in si bumbac sau un sacou din amestec de lana, la numai 395 lei. Noi credem ca este o oferta de nerefuzat, in special pentru ca paleta de culori este una bogata, cu nuante de indigo, crem sau bordo. Sacourile noastre sunt caracterizate de croiala comfort fit, reverul crestat, deschiderea in doua pliuri de la spate si buzunare laterale si interioare functionale.

Tricouri uni sau cu imprimeu

Niciodata nu poti avea prea multe tricouri, asa ca daca vrei sa mai introduci unul in garderoba, poti sa o faci acum, deoarece avem mai multe modele la reducere. Poti achizitiona un tricou polo in nuante de bej si crem sau un tricou uni polo maro din bumbac egiptean. Preturile pornesc de la 105 lei, deci grabeste-te, deoarece marimile se epuizeaza extrem de repede.

Incaltaminte pentru toate gusturile

Esti genul de persoana care isi cumpara iarna haine de pentru vara? Atunci poate vei dori sa iti cumperi si o pereche de sandale pentru vara viitoare, deoarece le gasesti acum la o super reducere, de la 300 lei la 210 lei. Daca esti mai degraba fan al pantofilor inchisi, poti alege intre o pereche de mocasini sau o pereche de pantofi Derby Brogue.

Tinuta de ceremonie

Urmeaza sa te casatoresti si nu ai inca tinuta potrivita? Aceasta este ocazia perfecta pentru a achizitiona o tinuta completa barbati ceremonie crem, double breasted, la doar 2.400 lei. Aceasta tinuta cuprinde patru produse: costum barbati ceremonie alb pearl, din 100% tesatura fina de lana Vitalis Barbera, camasa simpla alba cu guler wing, papion negru si o pereche de pantofi eleganti tip Oxford.

 

Nu uita, stocurile se epuizeaza foarte repede, deci nu mai sta pe ganduri si comanda chiar astazi articolele dorite!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE