Tinute esentiale pentru sezonul de toamna 2021

Tinute esentiale pentru sezonul de toamna 2021

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Daca frigul de afara te-a luat prin surprindere, iar garderoba ta iti da batai de cap, nefiind actualizata conform noilor temperaturi, inseamna ca a venit vremea sa faci cateva schimbari. Ce ai spune de cateva tinute noi, care sa te ajute sa treci cu brio peste acest anotimp? Nu ai inspiratie si nici timp sa colinzi magazinele? Stim ca esti un tip ocupat, asa ca ne dorim sa te scutim de aceasta grija. Iata, mai jos, cateva tinute esentiale pentru sezonul de toamna 2021, de la BMan.

Tinuta Office in nuante de bej

Suntem mari fani ai paletei de culori de toamna. Maro, caramiziu, kaki sau bej, acestea sunt nuantele care denota cel mai bine sentimentul de toamna. Prima noastra propunere consta intr-o tinuta office, care poate fi purtata atat intr-o zi la birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii. Aceasta contine sase produse, printre care se numara o geaca barbati crem Milano Design, confectionata din nylon ultrasoft, un material usor, nesifonabil si extrem de confortabil. Aceasta este croita pentru stilul smart casual, si este accesorizata cu 8 buzunare, inchidere prin nasture si fermoar. Mai primesti un pulover kaki cu guler polo, din bumbac 100%, o pereche de pantaloni crem Santanderia model office, din 98% bumbac si 2% elastan, sosete cafenii, curea cafenie si o pereche de pantofi casual cafenii, din 100% piele naturala patinata in doua culori: cafeniu si negru.

Tinuta casual tip sport

Trebuie sa vorbim si despre zilele in care nu ai starea necesara pentru a imbraca o camasa, sau momentele in care trebuie sa ajungi rapid undeva si nu ai timp suficient pentru a compune o tinuta atent studiata. Pentru astfel de zile lenese, iti sugeram o tinuta pentru barbati casual street, compusa din trei piese: pulover sport bleu, din 100% bumbac, ideal pentru zile racoroase petrecute in oras, dar si pentru activitati sportive, un tricou alb uni, la baza gatului, din bumbac organic si o pereche de pantaloni sport bleu, in ton cu bluza, confectionati din tesatura de bumbac.

Tinuta office daily

Dimineata ai putea imbraca toate hainele din dressing, iar pe parcursul zilei ai putea renunta la mare parte dintre ele. Cand vremea este schimbatoare, ai nevoie de tinute compuse din straturi, pe care sa le poti adauga sau inlocui atunci cand este cazul. Tinuta noastra office daily contine cinci produse: o vesta casual bordo, model smart casual, dintr-o tesatura de doar 164 g, un pulover barbati verde cu guler polo, compus dintr-un amestec de lana si poliester, o pereche de pantaloni simpli, crem, chinos, confectionati din bumbac si doar 2% elastan, o curea cafenie elastica si o pereche de pantofi cafenii din piele 100% naturala, patinata, in nuante de cafeniu si negru.

Tinuta eleganta

Chiar daca vremea nu te indeamna sa iesi din casa, garderoba ta trebuie sa contina si o tinuta eleganta. Noi propunem o tinuta eleganta full, din 4 elemente. Costumul este unul gri inchis, creat din tesatura de lana de calitate inalta, cu cusaturi fine si croiala impecabila. La acesta asortam o camasa clasica, bleu cu ac pin, cu maneca lunga, model slim fit, dintr-o tesatura usoara si calitativa. Nu uitam nici de cravata gri inchis cu buline albe si nici de pantofii Oxford din piele naturala de bovine.

Nu ai timp pentru cumparaturile de toamna?  Îți oferim noi tot ceea ce ai nevoie. Tu trebuie doar sa le adaugi in cos și sa finalizezi comanda

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE