Top 4 elemente esentiale pentru garderoba de toamna a unui barbat

Top 4 elemente esentiale pentru garderoba de toamna a unui barbat

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Iata ca mai mult sau mai putin asteptatul anotimp de toamna s-a instalat confortabil afara, ceea ce inseamna ca este cazul sa faci cateva schimbari substantiale in garderoba ta. Fireste, poti purta articolele din garderoba de anul trecut, dar poti si imbunatati cate ceva, urmand o parte dintre sfaturile noastre. Esti curios despre ce ar putea fi vorba? Atunci haide sa vedem un top 4 elemente esentiale pentru garderoba de toamna a unui barbat.

Camasi din flanel

Le stii deja, fie ca le indragesti sau nu, camasile de flanel reprezinta si anul acesta un element esential in garderoba unui barbat. Nici nu gasim motive sa nu le indragim, deoarece sunt calduroase, versatile, pot fi asortate cu usurinta in multe outfit-uri si pot fi introduse in tinute cu layers, adica cu straturi. Asadar, daca ai deja o camasa din flanel prin dressing o poti purta fara probleme si in acest sezon. Daca nu ai inca o camasa din flanel, iti recomandam cu caldura sa faci aceasta investitie.

Un hanorac

Orice barbat ar trebui sa detina in garderoba de toamna cel putin un hanorac usor. Vremea de toamna este adesea capricioasa, iar un hanorac va fi mereu la indemana pentru zilele sau noptile in care temperatura este ceva mai scazuta. Poti opta pentru un hanorac cu fermoar, deoarece iti va fi mai usor sa il pui peste o bluza sau un tricou si sa il dai jos atunci cand iti este cald. Pe site-ul BMan poti gasi mai multe modele de hanorace, cu sau fara fermoar, in nunte perfecte pentru acest anotimp.

O vesta casual

Toamna reprezinta prilejul perfect pentru a scoate la lumina din dressing acea vesta casual pe care ai cumparat-o anul trecut. Vestele sunt versatile, se potrivesc pentru orice tip de corp si pot fi asortate foarte usor, credem noi, atat cu un tricou si jeans, pentru un look de zi cu zi, cat si cu o camasa si pantaloni chinos, pentru un look smart casual. Pe site-ul nostru poti gasi veste in nuante de caramiziu, bej, verde, bordo, bleumarin, albastru sau maro, in functie de preferinte sau specificul garderobei tale.

Un pulover fit

Cu siguranta ai cumparat deja, in trecut, un astfel de pulover, dar cine spune ca trebuie sa te rezumi doar la unul singur? Un sweater este perfect pentru zilele reci de toamna, deoarece are un croi simplu, poate fi purtat si in tinute casual, cat si in tinute smart casual, te protejeaza de frig si te ajuta sa obtii un look clean cu minimum de efort. Iti recomandam sa alegi un model uni, intr-o singura nuanta, pentru a-l putea introduce usor in tinute, chiar si atunci cand esti pe fuga. Pe site poti gasi o selectie de pulovere in nuante atractive, precum negru, bleumarin, indigo, bordo sau chiar lila.

Detii deja toate aceste articole in garderoba ta sau este cazul sa faci cateva cumparaturi? Pentru toate acestea si multe altele iti punem la dispozitie magazinul nostru online, unde refacem stocurile in mod constant!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE