Trenduri vestimentare pentru barbati in 2023

Trenduri vestimentare pentru barbati in 2023

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Acum ca am trecut in noul an, putem deja sa ne orientam catre scopuri, teluri si stiluri noi. Daca vrei sa iti schimbi stilul vestimentar sau sa dai un upgrade garderobei, este chiar perioada propice pentru a face acest lucru. Daca nu stii de unde sa incepi sau ce piese vestimentare vor fi in voga in noul sezon, da-ne voie sa te ajutam. Haide sa descoperim cele mai importante trenduri pentru barbati in 2023.

Vechiul se transforma in nou

Anul 2023 este momentul perfect pentru a scoate din fundul garderobei toate acele piese vestimentare pe care inca le indragesti, dar pe care nu ai avut inca curajul sa le arunci. Vorbim despre jeansi, camasi, pulovere sau pantaloni pe care simti ca ii poti integra in stilul pe care l-ai adoptat in prezent.

Nu uita sa nu porti tinute care au un aspect mult prea baggy, pentru a nu cadea intr-o extrema in care nu vrei sa ajungi. Daca optezi pentru o piesa ceva mai larga, asigura-te ca in rest adaugi articole ceva mai fit, care sa iti contureze silueta si sa iti ofere un aspect armonios.

Combina performanta si stilul

In 2023 se pune mult accent pe articolele vestimentare care intrunesc atat stilul, cat si utilitatea, intr-un singur obiect. Vorbim aici despre incaltari care sunt potrivite atat pentru o zi petrecuta la cumparaturi, cat si pentru o tinuta de mers la birou sau o pereche de pantaloni smart casual, pe care sa ii integrezi in mai multe tinute, cu tematici diferite.

Adauga o pereche de pantaloni chino, o bluza tip sweatshirt si o pereche de pantofi sport albi, din piele, in tinutele tale, pentru a diversifica si a te simti confortabil in orice zi.

Adopta un stil hibrid

Daca pana acum stilistii spuneau ca nu ai voie sa combini o pereche de pantofi sport cu o pereche de pantaloni office, in acest an stilul vestimentar devine mult mai permisiv la acest capitol. In noul sezon se pune accent pe un stil vestimentar hibrid, care implica combinarea de mai multe articole vestimentare din stiluri diferite.

Fireste, nu iti recomandam sa imbratisezi cu caldura acest stil din prima, ci, daca iti surade ideea, sa incerci cate putin sa il integrezi in modul tau de a te imbraca. Nu uita ca tu trebuie sa porti hainele, ci nu ele pe tine, pentru a nu deveni ridicol. Incearca sa te simti confortabil si increzator in tot ceea ce alegi sa porti.

Stilul elegant nu se demodeaza

Daca sti genul de persoana careia ii place sa poarte tinute elegante sau office, te vei bucura sa auzi ca o poti face fara griji si in 2023. Stilistii incurajeaza purtarea de sacouri, costume sau pantaloni office, in toate contextele formale sau office, cat timp respecti regulile de baza de stil vestimentar.

Daca stilul tau este mai degraba unul casual, poti incerca sa introduci treptat piese mai elegante in garderoba, pentru a te putea juca cu ele si experimenta. Incearca sa creezi tinute cu un sacou sau cu o camasa si vezi ce combinatii poti obtine.

Stilul vestimentar este despre a arata si a te simti bine in hainele pe care le porti, indiferent de trendurile care se schimba de la an la an!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE