Vlad Tofan - despre provocarea de a regandi activitatea si de a pastra angajatii

Vlad Tofan - despre provocarea de a regandi activitatea si de a pastra angajatii

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Poate ca l-ati vazut sau poate ca nu, dar omul nostru de baza, Vlad Tofan a fost ieri prezent la emisiune „Eroul zilei” de pe Antena 3, unde a povestit despre provocarea de a mentine pe roate o afacere, de a continua sa aiba grija de angajatii sai si de a da o mana de ajutor situatiei de criza in care se afla momentan Romania. 

 

Combinezoanele medicale ce se folosesc pe sectiile de terapie intensiva si in cabinetele stomatologice produse in acest moment in atelierul Bman sunt certificate si realizate integral de catre echipa noastra. In acest moment, producem 2000 de combinezoane pe zi, reusind astfel nu doar sa mentinem numarul de angajati, ci si sa marim echipa, pentru a putea duce mai departe planul ambitios. 

In doar o luna, echipa a facut munca de cercetare necesara

Vlad a povestit telespectatorilor despre provocarea de a face munca de cercetare si documentare necesara pentru a realiza un produs total diferit fata de ceea ce se se face in mod obisnuit in atelier, dar si despre cum a instruit si regandit intreaga echipa sa realizeze aceste combinezoane. 

 

Partea de cercetare a fost destul de simpla.  Mai mult a durat partea de documentare, insa a mers foarte bine. Cei de la Institutul Medico-Militar sunt extraordinari, cu ajutorul lor ne-am miscat foarte repede. In trei patru zile am reusit sa avizez modelul de combinezon. 

Mai mult a durat de fapt schimbarea a ceea ce faceam noi. Fiind o companie ce creeaza outfituri pe stilul si masura clientului, a trebuit sa ne reprofilam, ca sa zic asa. Noi eram foarte mult orientati spre zona de evenimente sau business, dar cum aceasta s-a inchis momentan, a trebuit sa gasim o solutie. 

Ne-am adaptat pe partea asta de combinezoane pentru ca ceea ce aveam noi pe linie se plia perfect. Am facut un research foarte amanuntit, apoi am inceput sa comand sample-uri de combinezoane din afara pentru a afla cat mai multe lucruri despre acest subiect. Abia dupa asta a inceput partea de research efectiv de produs pentru modelul de combinezon pe care il producem acum. De exemplu, un manual de documentatie pentru asta este destul de lung, are aproape 60 pagini.”

 Am lucrat foarte mult si pe partea de tipar  

 

Pentru ca intreaga linie de productie a fost regandita si modificata, organigrama companiei s-a dat peste cap. La fel ca in timpul bunicilor nostri, cand cei care lucrau in fabricile de jucarii de exemplu, au trebuit sa invete sa fabrice cu totul altceva pe perioada razboiului, pentru a-si ajuta tara.  

Totul s-a dat peste cap, chiar si departamentul de marketing si de contentmarketing. A fost destul de greu. 

Managerul de pe marketing de exemplu, s-a transformat in croitor acum. Efectiv intinde spanul si taie folie. 

Insa pentru noi a fost extraordinar faptul ca ne-am putut pastra angajatii.”

Echipa Bman a trimis deja cateva mostre spre medici si asteptam feedback-ul lor pentru a vedea ce putem face in continuare pentru a-i ajuta la stoparea raspandirii virusului si pentru a lucra in siguranta. 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE