5 moduri de a purta pantofii sport albi

5 moduri de a purta pantofii sport albi

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Pantofii sport albi reprezinta o piesa de rezistenta, esentiala in colectia de pantofi a fiecarui barbat. Acestia reprezinta totodata si cea mai versatila optiune dintre toate, putand fi asociati cu un numar foarte mare de piese vestimentare si stiluri. Stii deja ca sunt pantofii pe care ii incalti intotdeauna cand trebuie sa iesi din casa, pe fuga, pentru a merge la cumparaturi, dar si cei pe care ii alegi atunci cand vrei sa arati ceva mai fancy, dar totusi relaxat. Haide sa vedem astazi, 5 moduri de a purta pantofii sport albi, impreuna cu BMan!

Outfit-ul de tatic

O sa incepem cu o idee de tinuta complet relaxata si fara pretentii, pentru ca, nu putem minti, fiecare dintre noi are zile in care nu isi doreste sa depuna niciun pic de efort pentru a-si gandi o tinuta. De aceea iti sugeram outfit-ul de tatic, adica o combinatie sigura si confortabila, de tricou cu guler polo, o pereche de pantaloni chinos si, fireste, perechea preferata de pantofi sport albi. Poti adauga o curea in talie si un ceas la incheietura, pentru o accesorizare simpla, dar sigura.

Tinuta black & white

Nu vorbim aici despre o tinuta eleganta, ci tot despre una casual, care cuprinde, ca si in exemplul de mai sus, articole vestimentare relaxate, pe care oricine le detine in garderoba. Combina o pereche de jeans, un tricou alb uni crewneck, oversized si o pereche de pantofi sport albi, din piele naturala si vei obtine un look fresh si curat. Pentru a schimba complet directia acestei tinute, poti schimba perechea de jeans cu o pereche de pantaloni negri, la dunga. Pune marginea tricoului in pantaloni si adauga o curea pentru un plus de stil.

Outfit-ul smart casual

Stii acel costum bleumarin pe care abia asteptai sa il porti? Acum este momentul potrivit! Nu ai chef sa fii prea elegant, totusi? Nicio grija, te salvam noi, cu aceasta combinatie incredibil de simpla, dar super stilata. Imbraca costumul impreuna cu un tricou alb crew neck si pantofii sport albi, din piele naturala. Nu uita de curea si ceas si esti gata pentru orice tip de intalnire fara extra pretentii.

Tinuta v-neck

Una dintre multele parti bune ale unei perechi de pantofi sport albi este aceea ca pot fi purtati indiferent de anotimp. Daca este o zi ceva mai racoroasa, poti compune o tinuta cu o pereche de jeans albastri, un tricou uni si un pulover v-neck. Accesorizarea ramane la latitudinea ta, dar asigura-te ca pastrezi un ton simplu al intregului look.

Outfit-ul all denim

Noi suntem de parere ca pantofii sport albi merg cel mai bine impreuna cu denimul. De aceea nu putea sa lipseasca din lista o tinuta all denim, care sa contina pantofii mentionati, un tricou alb, simplu, crewneck sau v-neck, alaturi de o pereche de blue jeans si o geaca de blugi. Un look care sa iti aminteasca de adolescenta sau poate de stilul lui James Dean, acest outfit este perfect pentru o zi calda de primavara sau de toamna.

 

Asa-i ca ai vrea sa iti scoti pantofii sport albi la o plimbare? Daca nu detii inca o pereche, te asteptam pe site-ul BMan cu multe modele numai bune de incercat!

 Citeste si:

CARE ESTE LUNGIMEA IDEALA PE CARE FIECARE PERECHE DE PANTALONI AR TREBUI SA O AIBA?

CUM SA ALEGI CEA MAI POTRIVITA PERECHE DE BLUGI PENTRU FIZICUL TAU

CONSTRUIESTE-TI GARDEROBA CAPSULA PENTRU ANUL 2022

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE