Construieste-ti garderoba capsula pentru anul 2022

Construieste-ti garderoba capsula pentru anul 2022

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Daca esti la curent cu blogul nostru, probabil ca ai citit articolele noastre mai vechi care explica conceptul de garderoba capsula si importanta pe care aceasta il are. Daca abia incepem sa ne cunoastem, afla ca o garderoba capsula contine o cantitate redusa de articole vestimentare si accesorii, simple, care sa poata fi purtate in nenumarate combinatii, fara sa se demodeze. Pentru ca ne place sa tinem pasul cu tot ce este la moda acum, ne-am gandit sa iti propunem cateva idei pentru a-ti crea propria garderoba tip capsula, pentru anul 2022.

Camasi

Orice barbat care se respecta trebuie sa detina in garderoba cel putin doua sau trei camasi. Chiar daca nu reprezinta un tip de haina pe care sa il porti zi de zi, o camasa te poate scoate din multe incurcaturi. Sa nu mai vorbim despre faptul ca camasile nu se demodeaza niciodata si ca pot fi introduse intr-un numar nelimitat de tinute, in combinatii. Este important sa achizitionezi cateva camasi simple, cu un croi slim fit sau regular, fara imprimeu, in nuante uni, precum alb, negru sau bleumarin. Astfel le vei putea purta si in contexte casual, cat si in tinute business casual, impreuna cu sacou, pulover anchior sau cardigan, cu cravata sau fara, impreuna cu jeans sau pantaloni la dunga.

Pulovere

Probabil articolul vestimentar preferat al barbatilor, pe timp de toamna sau iarna, puloverul ar trebui sa fie nelipsit si din garderoba ta. Detii deja un numar prea mare de pulovere? Atunci este cazul sa renunti la cateva dintre ele. Cum stii pe care sa le pastrezi? Simplu! Ia in calcul materialele din care acestea sunt confectionate, culorile, dar si cat de des le-ai purtat in ultima vreme. Pastreaza doar puloverele din langa sau amestec de lana, angora sau casmir, in nuante versatile. Daca inca nu ai gasit acel pulover perfect, te asteptam pe site, sa arunci o privire la modelele disponibile!

Pantaloni

De cate perechi de pantaloni are nevoie un barbat? Cu siguranta de mai mult de una si cu siguranta mai mult de o pereche de jeans. Daca nu detii in dulap o perehe de pantaloni chinos, ce mai astepti? Sa nu uitam de o pereche de pantaloni din stofa de lana, care sa poata fi purtati in diverse contexte si impreuna cu articole vestimentare diferite, precum camasi, pulovere, geci sau paltoane. Nu uita sa alegi culori safe, care sa iti usureze sarcina de a crea tinutele de zi cu zi.

Pe site poti gasi o varietate larga de modele de pantaloni pentru toate gusturile!

Paltoane

Nu ai nevoie de mai multe paltoane pentru garderoba ta tip capsula, ci de un palton care sa intruneasca toate cerintele care sa faca din el paltonul perfect. De exemplu un croi clasic, revere, inchidere la doua randuri de nasturi, un material de calitate, precum lana si o culoare uni, precum bej, bleumarin, maro, negru sau gri. Nu uita, paltonul reprezinta cea mai eleganta forma de haina pentru exterior, in perioada rece. Recomandarea noastra este sa iti achizitionezi doua paltoane, in culori diametral opuse, din materiale de grosimi diferite, pe care sa le poti alterna, in functie de vremea de afara. Vezi ce paltoane avem pe site!

 

Ai nevoie de articole vestimentare noi pentru a-ti alcatui o garderoba tip capsula in anul 2022? Intra pe site-ul BMan si alege dintre cele mai noi si mai moderne produse adaugate!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE