5 motive pentru care ar trebui sa alegi tricourile BMan

5 motive pentru care ar trebui sa alegi tricourile BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Cum sezonul cald este pe drum, a venit momentul pentru o schimbare in garderoba. Fie ca esti fan al tricourilor Crew Neck, Polo ori cu guler tunica, simple, clasice sau colorate, în oferta BMan gasesti tot ceea ce cauti, indiferent de marime.

Fabricate 100% din bumbac

Bumbacul este o fibra naturala si se obtine din planta al carui nume il poarta. Deoarece tesaturile de bumbac sunt regasite in natura, acestea nu au efecte daunatoare asupra pielii. Materialele artificiale tind sa irite pielea sensibila, provoaca supraincalzirea corpului sau nu retin suficienta caldura. Tesaturile din bumbac sunt, de asemenea, hipoalergenice si mult mai rezistente la apa. Acestea nu se micsoreaza cu timpul si nici nu isi schimba forma, prin urmare sunt mult mai rezistente.

Tricourile BMan sunt croite pentru a se mula pe corpul tau precum o a doua piele, fara a te stingheri sau deranja.

Varietate de modele

Preferi Crew Neck, tricouri Polo sau cu guler tunica? BMan iti pune la dispozitie intreaga oferta. Pentru un aspect relaxat dar profesional, ia exemplul barbatilor in functia de CEO din America si incearca tricourile Polo. S-ar putea totusi ca acestea, in toata simplitatea si eleganta lor, sa nu te reprezinte. Esti mai degraba un adept al stilului casual? Incearca tricourile fara guler sau tricourile tunica. Acestea din urma sunt mai elegante decat cele basic, dar mai putin pretentioase prin comparatie cu tricourile Polo.

O multitudine de culori indraznete

Desi noi, barbatii, tindem sa optam cel mai adesea pentru non-culori, albul si negrul nu sunt singurele care exista in spectru. Din comoditate sau din dorinta de a pastra un aspect cat mai clasic si minimalist, multi ignoram culorile si optam pentru o garderoba monotona. E adevarat, multora li se potriveste stilul monocrom precum o manusa, insa exista suficiente persoane care au de pierdut puncte pretioase la capitolul ”intoutfit of the day” deoarece nu doresc, sau nu stiu cum sa isi puna in valoare tenul, ochii sau culoarea parului, folosindu-se de o tinuta colorata. Paseste in afara culorilor plictisitoare si incearca un tricou galben, turcoaz sau bleu.

Croiala slim fit

Deoarece hainele perfecte trebuie sa urmeze intocmai linia corpului, croiala slim fit specifica BMan iti va deveni cel mai bun prieten. Un astfel de tricou iti va trasa linia umerilor, in asa fel incat iti va scoate in evidenta fizicul impunator, si iti va permite sa te misti in voie, fara a te simti stanjenit de centimetrii in plus de material.

Disponibilitate de marimi de la XS pana la XXXL

BMan e intotdeauna pregatit sa imbrace toate corpurile, de aceea la noi gasesti una dintre cele mai largi varietati de modele si marimi ale pieselor de imbracaminte si incaltaminte de pe piata. Indiferent de inaltime sau kilograme, produsele din 100% bumbac sunt potrivite pentru orice conformatie a unei persoane adulte de sex masculin.

La fiecare comanda BMan iti ofera transport gratuit, iar in cazul in care articolele vestimentare nu ti se potrivesc poti face retur, tot gratuit, si primesti banii inapoi in 5-7 zile lucratoare. Apasa click aici pentru a vizita magazinul online BMan si descopera viitoarele tale haine preferate!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE