Afla cum iti poti ingriji pantofii de piele corespunzator

Afla cum iti poti ingriji pantofii de piele corespunzator

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Pantofii din piele reprezinta echivalentul mandriei si onoarei cand vine vorba de adevaratii gentlemeni. Indiferent de conditiile meteorologice, anotimp sau ocazie, vei observa trecand agale o pereche de pantofi cu adevarat spilcuiti si te vei intreba care anume e secretul celui ce ii poarta. Intretinerea, dupa cum vei afla in randurile urmatoare, reprezinta partea usoara. Adevarata provocare consta in a alege perechea de pantofi potrivită fiecăruia dintre noi, dar asta este o poveste pentru o alta ocazie. Vezi colectia noastra de pantofi barbati.

pantofi-barbati

Ce a fost lasat la o parte in povestea Cenusaresei este faptul ca si printului ii plac pantofii, insa nu cei din clestar. Fie ca e vorba de ghete, cizme, sneakers, pantofi clasici sau mocasini, materialul din piele naturala va scoate in evidenta eleganta stilului tau. Totusi, pielea naturala trebuie intretinuta corespunzator. Curatarea si intretinerea pantofilor reprezinta doi pasi simpli care ar putea prelungi durata de viata a incaltamintei tale cu ani de zile. Prin urmare, scoate-le sireturile si pregateste-te sa devii un expert in ingrijirea pantofilor cu BMan!

Curata fiecare suprafata cu atentie

Cel mai important pas in ingrijirea pantofilor este simplu: pastreaza-i curati. In functie de tipul de piele din care acestia sunt confectionati, urmatorii pasi pot varia. Trebuie sa te asiguri intotdeauna ca incaltarile tale sunt lipsite de praf si murdarie, stergandu-i in mod frecvent cu o perie moale. Apoi, daca pielea este tratata, foloseste un sapun usor si o carpa umeda pentru a curata suprafața pantofului. Evita sa folosesti un burete, deoarece multe dintre ele contin substante chimice care pot afecta negativ pielea.

Daca, cumva, pielea nu este tratata este indicat sa folosesti sapun pentru piele fina (saddle soap). Lasa apoi pantofii sa se usuce in mod natural, deoarece sapunul contine ceara, care va ajuta la etansarea si protejarea pielii netratate.

Metode de curatare a pantofilor din piele intoarsa

Ideal ar fi sa eviti sa porti astfel de incaltari in zilele ploioase sau cu zapada, deoarece se poate deteriora in timp sau decolora. In cazul in care s-a acumulat murdarie pe material, foloseste produse speciale si o perie din cauciuc, cu peri moi. Acest lucru iti va perminte sa insisti cu miscarile circulare pe suprafata pielii intoarse fara a o strica. Daca petele sunt mai incapatanate, un truc, al iubitorilor acestui tip de pantofi, consta in curatarea suprafetelor abia dupa ce au fost expuse unei „bai de aburi”.

Petele de grasime sunt mai incapatanate, insa pot fi indepartate cu praf de copt sau pudra de talc, lasate sa actioneze peste noapte, si cu un prosop din hartie.

Reguli de intretinere a incaltarilor din piele

Pentru a-si pastra aspectul nou si stralucitor, suprafetele din piele trebuie lustruite in mod regulat cu o ceara de cea mai buna calitate. Inainte de aplicare pantofii trebuie sa fie uscati complet. Poti aplica, de asemenea, grasime adevarata pe portiunile cu adevarat deteriorate, pentru a umple crapaturile.

La final, aplica balsam sau spray protector. Daca repeti aceste tehnici macar o data pe luna si eviti perioadele cu vreme nefavorabila, pantofii tai isi vor dubla speranta de viata si vor arata mult mai bine.Vezi colectia noastra de pantofi barbati.

Barbatii si pantofii lor din au o relatie speciala. Daca le vei acorda grija si atentia necesara, acestia te vor rasplati prin simplul fapt ca speranta lor de viata va creste. O pereche de pantofi din piele bine intretinuti nu isi vor pierde stralucirea si flexibilitatea, si vor arata la fel de bine si peste ani.

Daca vrei sa afli mai multe secrete din lumea fashion-ului masculin, intra pe site-ul BMan si citeste articolele noastre! Vezi colectia noastra de pantofi barbati.

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE