Alege tinutele casual de plaja de la BMan

Alege tinutele casual de plaja de la BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Fara doar si poate, vara este anotimpul preferat al celor care iubesc marea si pentru ca ne aflam deja in luna iulie, acum este momentul ideal pentru o excursie la malul marii. Pe langa ochelari de soare si lotiune de plaja, ai nevoie de cateva tinute in care sa arati bine, dar sa te simti si bine. Noi, cei de la BMan ti-am luat-o inainte si am introdus mai multe tipuri de tinute care sa iti satisfaca dorintele pentru sezonul estival. Ramai alaturi de noi si descopera-le acum!

Tinuta de plaja numarul 1

Pentru ca vacanta este de despre relaxare si buna dispozitie, prima noastra tinuta este una extrem de lejera, care include piese confectionate din materiale naturale, prietenoase cu pielea. Aceasta include o camasa de barbati simpla, bleu, din in, cu maneci lungi. Inul are proprietati de racire naturala, ceea ce face camasa sa fie esentiala in garderoba ta pentru sezonul de vara. Fireste, o poti integra usor si in alte tinute tip casual sau semi-formale. Tinuta vine la pachet si cu o pereche de pantaloni scurti portocalii cu imprimeu tucan, confectionati din 100% poliamida, avand talie elastica si inchidere cu snur. Pentru ca si incaltamintea conteaza, ai parte de o pereche de espadrile din 100% piele naturala, cu talpa din cauciuc flexibil, accesorizata cu snur de iuta. Acum esti gata de plaja!

Tinuta de plaja numarul 2

Daca nu esti fan al camasilor, ce ai spune de un tricou? Cea de-a doua noastra tinuta include un tricou alb uni la baza gatului, din tesatura premium de bumbac 100% organic, dublu mercerizat. Pe langa acesta mai primesti o pereche de pantaloni scurti gri simpli, confectionati din 100% in natural texturat, cu proprietati de racire naturala, care pot fi integrati usor in tinute semi-formale sau casual. Tinuta este completata de o pereche de sosete din 100% bumbac natural si o pereche de pantofi casual gri, din piele naturala, intr-o combinatie de 4 culori, cu sireturi asortate si talpa din spuma eva, confortabili si usori.

Tinuta de plaja numarul 3

Esti fan al culorilor vii, in special in vacanta? Atunci, mai mult ca sigur aceasta tinuta este creata pentru tine. Cu specific smart casual, outfit-ul nostru iti va oferi lejeritatea si increderea de care ai nevoie. Ce contine? Camasa simpla verde de in, cu maneca lunga, eleganta si relaxanta, este esentiala in garderoba ta, fiind confectionata din tesatura texturata de in, care permite pielii sa respire. La camasa am asortat o pereche de pantaloni scurti galbeni cu imprimeu scooter, confectionati din 100% poliamida, ideali pentru o plimbare pe faleza. Ca tot am adus vorba de plimbare, primesti spre purtare si o pereche de espadrile crem, fabricate din piele naturala 100%, cu talpa din cauciuc flexibil, accesorizata cu snur de iuta.

Nu te-ai hotarat inca ce vei purta in aceasta vacanta? Nicio grija, pe site-ul BMan gasesti si mai multe modele de tinute, dintre care poti alege. Daca nici asa nu te convingem, lasa-ti imaginatia sa zboare si compune-ti chiar tu propria tinuta!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE