Ce sa ai in vedere atunci cand porti pantaloni scurti

Ce sa ai in vedere atunci cand porti pantaloni scurti

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Vara este chiar dupa colt, ceea ce inseamna ca baietii si barbatii de toate varstele pot renunta in sfarsit la pantalonii lungi si isi pot relaxa picioarele in pantaloni scurti. Una dintre cele mai iubite piese ale sezonului estival, pantalonii scurti aduc oricarei tinute un aer degajat, relaxat si de vacanta. Totusi, stiai ca nu este potrivit sa ii porti in orice context? Afla impreuna cu BMan ce ar trebui sa ai in vedere atunci cand porti pantaloni scurti.

Trebuie sa alegi croiala potrivita

Cracii pantalonilor scurti nu ar trebui sa fie nici prea stramti, nici prea largi, pentru ca picioarele tale sa nu para prea slabe sau chiar invers. Ce iti recomandam noi este ca atunci cand iti achizitionezi o pereche de pantaloni scurti sa ii probezi si sa ciupesti materialul pe partea laterala a piciorului. Ideal ar fi sa ai circa 2-3 centimetri de material in fiecare parte.

Alege o lungime optima

In niciun caz nu trebuie sa alegi o pereche de pantaloni care iti acopera genunchii, deoarece picioarele tale vor parea foarte scurte. Aici ai nevoie de un echilibru: trebuie sa te asiguri ca ai de la 2 centimetri, pana la 6 centimetri spatiu deasupra genunchiului. Lungimea ideala chiar depinde de gusturile si proportiile tale, dar si de inaltimea ta. Daca esti un tip mai scund, o lungime de 10 centimetri va avea un alt impact asupra ta decat asupra cuiva mai inalt. Important este sa te simti bine in ceea ce porti.

Nu te aventura in paleta de culori

Fireste, nu dorim sa iti inhibam spiritul creator si sa te privam de o garderoba multicolora, dar, daca nu esti in punctul in care sa detii 20 de perechi de pantaloni scurti (nici nu iti recomandam) mai bine optezi pentru culori solide, precum bleumarin, kaki, bej, gri, negru sau gri deschis. Daca alegi ceva mai colorat in partea inferioara a tinutei, partea de sus va trebui sa fie cat mai neutra, pentru a obtine acel echilibru mai sus mentionat.

Renunta la imprimeu

Probabil ca te tenteaza o pereche de pantaloni scurti cu imprimeu cu flori, pasari tropicale sau palmieri, dar, daca nu esti in vacanta la mare, mai bine renunti la idee. De ce nu pastrezi un stil curat, simplu si mereu la moda, optand pentru materiale simple, fara imprimeu? Astfel iti va fi mult mai usor sa alegi un top si vei putea crea mai multe combinatii.

Pantalonii scurti din denim

Atunci cand vine vorba despre pantaloni scurti din denim, iti recomandam sa ii porti cu incredere, deoarece nu se vor demoda prea curand. Reprezinta o optiune casual foarte la indemana si le poti da un plus de stil franjurand bata sau intorcand-o de cateva ori. Poti chiar transforma o pereche veche de blugi, pe care nu ii mai porti, intr-o pereche perfecta de pantaloni scurti.

Abia asteptam sa fie suficient de cald pentru a putea trece la pantaloni scurti. Daca esti in cautarea unei perechi noi, te asteptam pe site cu mai multe modele dintre care sa poti alege!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE