Cine nu are un Andrei, sa-si cumpere!

Cine nu are un Andrei, sa-si cumpere!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Aspect deloc surprinzator, situatia economiei din prezent este critica. Tot mai multi oameni sunt in impas, dupa ce si-au pierdut locurile de munca sau au ramas fara o parte din venituri. Noi, cei de la Bman, am depasit de mult barierele dintre angajati si angajator. Ne place sa credem ca suntem o adevarata familie, si tocmai de aceea, am vrut ca niciunul dintre noi sa nu aiba grija pastrarii locului de munca. Ne-am decis sa ne reorientam, pentru ca echipa sa ramana intreaga.

Experienta Bman din ultimele luni este o adevarata aventura, asa ca am decis sa o impartasim cu voi. Ceva mai devreme v-am povestit despre ceea ce am reusit sa facem intr-un timp foarte scurt, pentru a avea partea noastra de contributie la procesul vital de salvare a Romaniei.
In continuare, am cazut de acord ca trebuie sa va facem cunostinta si cu magicienii din spatele cortinei, fara de care tot acest proces nu ar fi posibil. 

Doamnelor si domnilor, Andrei!

Andrei, sau „Putu”, cum ii spunem noi, este colegul care are grija ca lucrurile sa se miste intr-un mod organizat. Fiind directorul nostru de logistica, gaseste mereu rezolvari pentru situatiile neprevazute. Ii place sa fie organizat, si sa imparta atributiile pentru a fi sigur ca totul se afla sub control.


Totul a inceput acum 19 ani 

„Eu si Andrei ne stim de mici, fiind colegi inca din clasa intai si pana la facultate. Pentru ca il cunosc atat de bine, stiam ca este omul de incredere si bine organizat, de al carui ajutor am nevoie. Sunt convins ca nu am rezista nici macar o zi fara el in echipa!”, Vlad Tofan.



De la Manager Logistica, la Manager Echipa Croit

Fireste, Andrei nu ne-a lasat la greu, si s-a reprofilat odata cu Bman. De la postul sau de Manager Logistica, a trecut la cel de Manager Echipa de Croit, unde lucreaza cot la cot cu echipa sa. In prezent este responsabil de cea mai importanta sarcina, sa produca, alaturi de cei 8 oameni cu care lucreaza, minimum 2000 combinezoane pe zi. Totodata, are grija ca procesul de livrare sa nu depaseasca termenul de 24h.

Omul bun la toate

Mereu acolo la timp, Andrei este omul pe care ne bazam de fiecare data cand suntem in impas. Ne motiveaza mereu sa fim organizati, dar are grija sa sparga monotonia si sa ne aduca zambetul pe buze cu umorul sau si atitudinea joviala. Ii multumim pe aceasta cale, si tinem sa ii spunem ca nu ne-am putea descurca fara el. Andrei, you´re the man!

Daca noi am reusit sa schimbam directia companiei, suntem ferm convinsi ca o pot face si altii. Inainte de a renunta, trebuie sa fii sigur ca ai luat in calcul toate variantele posibile. Cine stie, poate una dintre ele va fi solutia salvatoare.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE