Creeaza tinute smart casual de primavara impreuna cu BMan

Creeaza tinute smart casual de primavara impreuna cu BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Primavara aduce cu sine schimbari, atat in natura, cat si in garderoba ta. Daca tot au crescut temperaturile, iar hainele groase au fost uitate in adancul dulapului, a venit timpul pentru un upgrade al tinutelor tale. Te intrebi care este atractia acestui sezon? Noi credem ca tinutele smart casual sunt cele mai potrvite si indragite in aceasta perioada. Ai nevoie de cateva propuneri? Astazi te invatam cum sa creezi tinute smart casual de primavara, impreuna cu BMan.

Adauga o tusa de albastru fresh

Prima noastra propunere de tinuta include 5 piese, nou adaugate in portofoliul BMan. Printre acestea se numara un sacou albastru pal, creat dintr-un amestec de lana si vascoza. Acesta iese din tipare cu un croi impecabil, un material confortabil si o nuanta aparte. Impreuna cu acesta primesti o pereche de pantaloni crem comfort one din bumbac mercerizat, o camasa alba din bumbac. Piesele sunt accesorizate de o curea maro deschis din piele de vitel si o pereche de pantofi sport albi din piele naturala. Tres chic!

Look in nuante camel

Daca esti fan al culorilor calde, tinuta aceasta iti este dedicata. Piesa centrala este desemnata de jacheta maro din imitatie de piele intoarsa, model Sicilian, cu 2 buzunare cu clapeta si doua buzunare laterale. Pe sub jacheta se asaza o camasa alba din bumbac, asociata cu o pereche de pantaloni crem comfort one din bumbac. Nu uitam nici de accesorii! Cureaua casual maro se potriveste de minune cu mocasinii modern casual maro, confectionati din 100% piele intoarsa de vitel. Un astfel de outfit nu este doar modern, ci si extrem de confortabil.

Schimba camasa cu tricoul

Stii acele zile in care nu ai chef sa imbraci o camasa? Noi le cunoastem foarte bine si de aceea am compus o tinuta din patru produse, care sa iti satisfaca dorinta. Costumul bleumarin in dungi Napoli Design, creat din 100% tesatura fina din lana Vitalis Barberis are avantajul ca poate fi purtat atat cu o camasa, cat si cu un tricou. De aceea, in continuare am ales un tricou alb dublu mercerizat din bumbac organic, in combinatie cu o batista alba din microfibra si o pereche de pantofi sport albi din piele naturala de vitel. Cum ti se pare?

O tinuta pentru orice fel de vreme

Pentru ca vremea de primavara este imprevizibila, ar trebui sa ai o jacheta cu tine in zilele ceva mai racoroase. Daca nu stii cu ce sa o combini, iti facem noi o propunere. Aceasta tinuta include patru produse, printre care și: jacheta de primavara Model Capri, intr-o nuanta de bleu, creata din 100% lana Vitalis Barberis. Pe sub aceasta poti adauga un tricou maro dublu mercerizat din 100% bumbac. Mai pune la socoteala o pereche de blugi business bleumarin si o pereche de pantofi sport maro pictat, din piele naturala de vitel. Astfel esti pregatit pentru orice fel de vreme!

Nu stii ce sa porti? BMan vine intotdeauna cu propuneri, sfaturi si tips & tricks pentru ca tu sa iti poti concepe cele mai bune tinute. Intra pe site si arunca o privire la noile articole adaugate!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE