Cum sa alegi tinutele in functie de fizicul tau

Cum sa alegi tinutele in functie de fizicul tau

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Tocmai ce ai ochit o pereche de pantaloni slim fit, in magazinul preferat. Mergi sa ii probezi, dar, desi iti place cum arata, simti ca nu se asaza cum ar trebuie sau ca nu te avantajeaza asa cum iti doresti. Acest lucru se intampla deoarece anumite haine sunt croite pentru a avantaja doar un anumit tip de fizic. Deoarece unii avem umerii mai lati sau picioarele musculoase, nu putem arata la fel in aceeasi piesa vestimentara. Stai linistit, exista haine potrivite pentru fiecare dintre noi. Invata astazi, impreuna cu BMan, cum sa alegi tinutele in functie de fizicul tau.

Forma de triunghi

Studiile demonstreaza faptul ca majoritatea barbatilor tind sa aiba un corp in forma de triunghi, in special dupa o anumita varsta. Este important de retinut faptul ca forma corpului tau se poate modifica pe masura ce imbatranesti sau in functie de stilul de viata pe care il duci. Forma de triunghi implica o talie mai lata si umeri mai ingusti, ceea ce inseamna ca ai nevoie de articole vestimentare care sa nu scoata in evidenta intr-un mod gresit aceste proportii. Recomandam jachete cu umeri structurati, sacouri, culori vibrante si dungi orizontale, care sa ofere privitorului senzatia de armonie.

Forma de triunghi inversat

In acest caz, dupa cum iti poti da seama usor, vorbim despre umeri mai lati decat zona taliei. Acest fizic se intalneste la barbatii care isi petrec mult timp la sala de forta. Cand vine vorba de haine, suntem de parere ca dungile verticale te vor ajuta sa obtii armonia dorita. Mai poti apela la tricouri sau camasi slim fit, pantaloni drepti sau cu un croi mai larg. Evita costumele structurate, cu umeri ficsi sau print-urile bogate, in special in zona umerilor.

Forma de dreptunghi

Barbatii cu bustul in forma de dreptunghi au, in general, un fizic slab, umerii fiind la acelasi nivel cu soldurile si talia. Vrei sa iti pui in evidenta silueta dreptunghiulara? Incearca sa adaugi in garderoba ta dungi orizontale, esarfe, jachete si haine cu imprimeuri. Incearca sa creezi tinute compuse din mai multe starturi, pentru a crea look-uri armonioase. Evita sacourile cu doua randuri de nasturi, deoarece iti vor evidentia trassaturile intr-un mod gresit.

Forma ovala

Forma ovala sugereaza un barbat cu un torso mai lat decat nivelul umerilor si cel al taliei. Aici lucrurile sunt simple. Daca ai un fizic oval, trebuie sa optezi pentru culori inchise, precum negru, gri inchis sau bleumarin, care vor da senzatia de corp alungit. Poti purta bretele, camasi cu croiala regular, cravate si pantaloni care sa se aseze bine in zona taliei. Evita blugii skinny, tricourile slim fit si orice tip de articol vestimentar care este prea mulat. Recomandam sa ocolesti si imprimeurile aglomerate.

Forma trapezoidala

Forma trapezoidala implica umeri mai lati, dar o talie nu foarte subtire. Evita sa porti haine largi sau care se aduna, deoarece vei parea mai scund si mai indesat. Alege camasi cu dungi orizontale, care sa iti elongheze bustul. Nu uita de cravate, care trebuie sa aiba o lungime normala si sacouri sau jachete care sa iti evidentieze zona taliei.

Tu stii ce tip de forma are corpul tau? Daca ai nevoie de haine adecvate, arunca o privire pe site-ul BMan. Suntem siguri ca vei gasi ceva adecvat proportiilor tale.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE