Cum sa fii un barbat stilat si la moda in anul 2022

Cum sa fii un barbat stilat si la moda in anul 2022

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Cat timp porti haine care iti vin bine si te avantajeaza, noi credem ca este mai mult decat suficient pentru a fi un barbat stilat. Totusi, mai stim ca unii dintre voi sunteti intotdeauna la curent cu ultimele trend-uri in materie de moda, pe care vreti neaparat sa le respectati. De aceea ne-am gandit sa incepem anul cu cateva directii care sa te ajute sa o iei pe calea cea buna si de aceasta data. Afla alaturi de BMan cum sa fii un barbat stilat si la moda in anul 2022.

Culori indraznete

Incepem prin a te anunta ca anul 2022 este despre curaj, riscuri si indrazneala. Au apus vremurile cand culorile aprinse sau print-urile colorate se adresau doar publicului feminin. Barbatul prezentului nu se teme sa isi expuna aceasta latura a personalitatii. Moda masculina a anului este despre introducerea de culori aprinse si print-uri ochioase in garderoba de zi cu zi. Fireste, nu iti sugeram sa te imbraci in haine magenta din cap pana in picioare, ci sa combini culorile neutre, de zi cu zi, cu ceva care atrage atentia mai usor. Da o sansa acestui trend si vezi daca ti se potriveste.

Alege stilul retro

Daca printre cititorii nostri se mai numara nostalgici dupa vremuri demult apuse, avem o veste extrem de buna. Moda masculina a anului 2022 sustine intoarcerea elementelor retro, tipice anilor 90. Iti poti pastra stilul actual introducand subtil accesorii sau articole vestimentare in tinutele de zi cu zi. O sapca tip baseball sau un tricou cu logo adaugat sub geaca de blugi iti va oferi un aer fresh si la moda.

Moda functionala

Daca te afli printre iubitorii stilului minimalist sau al modei functionale, te vei bucura sa afli ca moda masculina a prezentului este pro garderoba functionala. Asta inseamna ca articolele vestimentare versatile vor continua sa fie la moda, deci nici sa nu te gandesti sa scapi de tricourile basic, puloverul bej sau paltonul negru. Pastreaza si pantofii Oxford cu siret, ghetele negre sau pantofii sport din piele naturala.

Pune confortul pe locul I

Da, stim ca probabil nu te asteptai sa auzi asta, dar moda masculina a anului 2022 ne dicteaza sa punem confortul mai presus de orice. Fireste, asta nu inseamna ca ne imbracam in fiecare zi in pantaloni de trening si in tricouri cu trei marimi mai mari. Vorbim aici despre layering, adica alegerea unor articole vestimentare care nu doar ca arata bine, ci se simt si bine la purtare. Jachete, veste, blazere sau camasi confortabile, care sa poata fi integrate usor in multe tinute si care pot fi inlocuite rapid cu alte articole vestimentare, atunci cand vrei sa concepi o tinuta noua, dar esti lipsit de timp sau inspiratie.

 

Nu uita ca, indiferent de trend-urile actuale, moda masculina este despre a purta ceea ce iti vine bine si arata perfect pe tine. Nu neglijam nici importanta alegerii unor materiale premium, care reprezinta o investitie pentru viitor. Te asteptam cu drag pe site-ul BMan, unde vei putea gasi tot ceea ce iti lipseste din garderoba.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE