Cum sa iti creezi o garderoba capsula

Cum sa iti creezi o garderoba capsula

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Daca ai citit articolul nostru anterior, acum esti la curent cu conceptul de garderoba capsula: o garderoba care include un numar limitat de articole vestimentare, minimaliste, care nu se demodeaza si care pot fi purtate intr-un numar infinit de combinatii, in tinutele de zi cu zi. Iti surade ideea de a avea propria garderoba capsula? Astazi, BMan te invata cum sa iti creezi o garderoba capsula de unul singur.

 

Tricouri

Cu siguranta detii un numar destul de mare de tricouri. Intrebarea este, pe care dintre ele le porti cu adevarat? Inainte de a merge din nou la cumparaturi, fa inventarul a ceea ce exista deja in dulapul tau. Ideea garderobei capsula este de a pastra doar articolele care pot fi integrate cu usurinta in tinute. Renunta la tricourile cu flori sau cele cu imprimeu. Nu doar ca sunt greu de purtat, dar a si apus deja vremea lor. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la cele pe care nu le mai porti. Doneaza-le sau transforma-le in haine de purtat acasa.

Alege cateva tricouri, in culori simple, cu decolteu in V, crew neck sau chiar cu guler polo. Acestea pot fi purtate cu succes sub camasa, cardigan, sacou, geaca de blugi sau geaca de piele.

Jeans

Nu ai nevoie de foarte multe perechi de blugi in garderoba ta. Gandeste-te la doua perechi, in culori precum negru si bleumarin, care sa poata fi purtate atat la o plimbare, cat si la birou. Evita blugii prespalati sau cei cu prea multe rupturi sau pastreaza-i pentru o fuga pana la supermarket. Daca ai second thoughts in privinta unui articol vestimentar, inseamna ca nu ai nevoie de el.

Camasi barbati

Alegerea camasilor ar trebui sa fie una relativ usoara, daca te ghidezi dupa ideea mai simplu, mai bun. Opteaza pentru camasi slim, care pot fi purtate atat pe sub sacou, cat si descheiate, peste un tricou, in culori uni, precum alb, bleu, bleumarin, kaki sau negru. Daca esti fan, poti pastra in garderoba si o camasa in carouri de tip flanel, care poate fi asortate cu succes alaturi de un tricou si jeans.

Pantaloni barbati

Pe langa jeans, mai ai nevoie de cateva perechi de pantaloni in garderoba, precum cei chinos. Pantalonii chinos sunt extrem de versatili si pot fi introdusi usor in tinute, impreuna cu tricouri si camasi, pantofi sport sau pantofi oxford. Alege doua perechi slim, in nuante precum bej si bleumaren si bucura-te de ei pe termen lung. Introdu in garderoba si o pereche de pantaloni din lana, pentru acele zile foarte reci de iarna.

Haine elegante

haine-elegante

La capitolul haine elegante discutia nu este foarte lunga. Ai nevoie de cel mult doua costume, pe care sa le porti in combinatie cu camasi si cravate diferite si pantofi asortati. Atunci cand achizitionezi un costum este bine sa optezi pentru unul confectionat dintr-un material de calitate, care poate fi modificat in timp, daca este nevoie.

Imbracamintea de exterior

O geaca din denim, un trench coat, o geaca de piele, una de iarna si un palton sunt cam toate piese vestimentare de care ai nevoie cand vorbim despre imbracamintea de exterior. Alege culori uni si renunta la embleme, logo-uri sau desene inutile. Investeste in materiale de calitate, pentru a te putea bucura de articolele tale vestimentare un timp indelungat.

Incaltaminte

Incaltamintea trebuie sa cuprinda modele clasice, versatile, confectionate din piele, daca este posibil. Recomandam o pereche de pantofi sport, una de pantofi oxford, o pereche si o pereche de ghete. Poti avea si o pereche de pantofi barbati cu siret, eleganti, pentru ocaziile speciale.

Garderoba capsula iti ofera doar avantaje, de la costurile reduse ale hainelor, pana la usurinta cu care poti compune tinutele. Daca ti-am starnit interesul si te bate gandul sa optezi pentru o garderoba capsula, te invitam pe site-ul BMan, unde vei gasi toate articolele vestimentare de care ai nevoie.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE